EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Mercedes Milà acaba en l'hospital per una caiguda accidental

La presentadora patix un accident que acaba amb punts de sutura
Mercedes Milà ha conseguit un gran nombre de seguidors a Instagram | La Sexta

 

Mercedes Milà ha aconseguit arribar als 50.000 seguidors en Instagram, una xifra que indica el gran número de persones que seguixen a la periodista. L'actual presentadora de 'Scott i Milà' té una vida més tranquil·la, fent un programa divertit i que li permet tindre temps lliure.

 

Accident i a l'hospital

La veterana periodista podria haver celebrat de la millor manera esta gran xifra de seguidors a més de l'inici de la temporada del seu programa, 'Scott i Milà, però lamentablement la presentadora va patir un accident que la va enviar a l'hospital. Poc li ha durat l'alegria a Mercedes Milà.

 

Mercedes Milà es fa mal en el genoll després d'una caiguda | Instagram

 

En el mateix compte d'Instagram la presentadora va comunicar als seus seguidors este xicotet accident, a causa de caure. «He caigut agafant figues per a celebrar els 50.000 seguidors», explicava la periodista en les xarxes.

 

Mercedes Milà sempre amb bon humor

L'expresentadora de 'Gran Hermano' va necessitar diversos punts per a tancar la ferida. A pesar d'este colp, la periodista no va deixar el mòbil i va anar relatant als seus seguidors el procés en directe. Fins i tot va arribar a compartir el moment en què li cosien el genoll, encara que avisant prèviament als seus followers de què les imàtgens podien ser un poc fortes. Afortunadament, l'accident va quedar en una xicoteta ferida i segur que la presentadora tornarà amb més força que mai.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!