Metrovalencia oferirà serveis nocturns en Cap d'Any i modificarà els horaris a partir del 26

Els horaris es modificaran amb motiu de les festes de Nadal
Metrovalencia modifica els horarir a partir del 26 | GVA

 

Metrovalencia modificarà els seus horaris a partir del dia 26 de desembre amb motiu del Nadal, per a adequar així l'oferta a la demanda d'aquest període de l'any «tan especial en el transport», segons informa un comunicat de la Generalitat. Entre els serveis especials, destaca el servei nocturn continuat en Nit de Cap d'Any. Per primera vegada en les festes nadalenques, Metrovalencia oferirà servei nocturn fins a les 2.30 hores els dies 28 i 29 de desembre i el 4 i 5 de gener, per a facilitar els desplaçaments en aquestes dates. El servei del dia 5 de gener vespra de Reis, facilitarà la presència dels usuaris en la tradicional Cavalcada de Les seues Majestats d'Orient i els desplaçaments nocturns després de les últimes compres del Nadal, atés que en eixa data els comerços tancaran les seues portes a mitjanit per a apurar les vendes davant el Dia de Reis. A més, també per primera vegada, el 31 de desembre, Nit de Cap d'Any, el servei serà ininterromput durant tota la nit fins a enllaçar amb el servei de l'endemà.

Així mateix, des del 26 de desembre i fins al 4 de gener, es posaran a la disposició de les persones usuàries serveis especials en la Línia 4 de tramvia de Metrovalencia fins a Fira València, amb l'objectiu de facilitar l'accés a la Fira Internacional de València i a la Fira de la Infància i la Joventut, Expojove 2018-19. D'altra banda, Metrovalencia aplicarà a partir del dimecres 26 de desembre l'horari de Nadal per als serveis de metro i tramvia, que es mantindrà en vigència fins al 5 de gener. Aquesta decisió permet adequar l'oferta a la demanda actual dels clients durant les dates nadalenques, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d'horaris, amb l'ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos. Amb aquesta mesura, els serveis dels dies ordinaris o laborables --dies 26, 27 i 28 de desembre i 2, 3 i 4 de gener-- passen a ser «intermedis» i s'equiparen als dels dissabtes de la resta de l'any. La programació d'aquests serveis no afecta els dissabtes, diumenges i festius --29 i 30 de desembre i 1, 5 i 6 de gener--, que mantenen l'horari habitual de la resta de l'any.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen cinc anys de presó per a un jove que va fugir després d'atropellar mortalment un altre a Castelló" "Aparatós accident d'un cotxe al caure per un terraplé a l'AP-7"