Mor un futbolista de Castelló en un accident de trànsit a València

EL jove de 19 anys jugava en el filial del Mare Nostrum Port Sagunt

Iván Górriz Górriz, un jove de 19 anys d'Altura, i jugador de futbol que pertanyia a la filial del Mare Nostrum Port de Sagunt, va morir ahir en un accident de trànsit a la província de València.Accident

 

El fatal succés va succeir anit després de col·lidir el cotxe i un camió a la V-21 al terme municipal de València.

Segons fonts del CICU, ahir cap a les 21 hores s'alertava el CICU d'una col·lisió entre un cotxe i un camió, a la V-21, a l'alçada de l'eixida 9 a València.

Fins al lloc es van desplaçar una unitat del SAMU i una unitat de SVB. L'equip mèdic del SAMU només va confirmar el mort d'un jove de 19 anys.

Els serveis mèdics també van assistir a un home de 54 anys per crisi d'ansietat. Posteriorment, va ser traslladat a l'ambulància de suport vital bàsic fins a l'hospital Clínic de València.

Condolences a les xarxes socials

 

El Facebook del club Mare Nostrum publicava l'accident i ha suspés l'activitat, en totes les seues categories, per a aquest dimarts.


El Mare Nostrum és una escola de futbol base amb un conveni amb el Club Esportiu Acer, d'aquí ve que totes dos entitats han proposat guardar un minut de silenci en la Copa Nostra d'aquesta finalitat de setmana, al no haver-hi competicions en Regional Preferent, ni Primera Regional ni Segona Regional. El primer equip del Mare Nostrum competeix en Preferent i el filial, a la plantilla del qual pertanyia Iván Górriz Górriz, en Segona Regional.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bertín Osborne va fixar la seua residència a Luxemburg i va facturar a través de Panamà" "Miguel Carcaño acusa al seu germà Javier en una carta de la mort de Marta del Castillo"