Mor Leandre Adsuara, fundador de la Unió, en un accident en Vila-real

Era una persona de referència en el municipi, vinculata la cultura festiva i el món associatiu

Leandre Adsuara en els premis 20 de febrer | Ajuntament de Vila-real

 

ACTUALITZAT 17.05 hores. Tal com s'ha sabut posteriorment, la víctima mortal que este matí ha patit un accident de trànsit en Vila-real és Leandre Adsuara Llorens, home de referència en el municipi, que havia sigut un dels impulsors de la Unió de Llauradors i que havia rebut el premi 20 de febrer enguany.

 

Adsuara, de 79 anys, estava vinculat a les tradicions i festes del poble. De fet, era un dels portadors de la Mare de Déu de Gràcia, entre altres moviments associatius. L'Ajuntament de Vila-real i el seu alcalde, José Benlloch, han expressat el seu condol en les xarxes socials del municipi.

 

Imatge d'arxiu d'un accident  de cotxe | iStock

Un xoc amb un altre cotxe de matí

Este dissabte, cap a les 10 hores del matí, s'ha produït un accident en el municipi de Vila-real, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló). Tal com ha informat el Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), s'han vist afectats dos cotxes en un xoc fatal que ha provocat un mort i un ferit.

 

Segons pareix, tot ha passat fa poques hores en l'avinguda de França de la capital de la Plana. Fins al lloc, han xocat dos cotxes en l'Avinguda França de Vila-real. El Servici d'Emergències ha enviat fins al lloc dels fets una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic, amb un metge d'Atenció Primària.

 

Quan han arribat els agents mèdics, s'ha atés a un home, del que no s'ha pogut certificar l'edat encara, i una dona de 43 anys. Respecte del primer, no s'ha pogut fer per la seua vida; ha mort a causa de l'accident. Respecte de la segona víctima, la dona ha patit un esquinç cervical i contusions i ha sigut traslladada a l'Hospital de la Plana, en Vila-real, en l'ambulància de suport vital bàsic.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!