Ferit un motorista en evitar el xoc amb un cotxe en València

El cotxe ha intentat girar i el motorista, volent evitar-lo, ha tingut l'accident
La gent s'ha arremolinat al voltant del motorista per a intentar ajudar-lo | València Diari

 

Este dilluns de vesprada, cap a les 19.15 hores, s'ha produït un accident en el carrer de Sant Vicent Màrtir de la Ciutat de València, a l'altura del número 80. En l'accident i s'han vist implicats un cotxe i una moto, i el conductor d'esta última ha quedat malferit amb diferents contusions. Poc després de l'accident, una patrulla de la Policia Local ha passat pel lloc dels fets i ha començat a prendre declaracions als diferents testimonis.

Esta dilluns de vesprada, s'ha produït un accident en la cèntrica via de la Ciutat de València del carrer de Sant Vicent, entre la plaça d'Espanya i la plaça de Sant Agustí. Segons pareix, un jove conductor d'un Seat blanc ha volgut girar per a entrar en un dels aparcaments del carrer i un motorista, que circulava per la mateixa via, ha sigut ferit mentres intentava evitar el xoc amb el cotxe.

El servici sanitari ha curat al motorista de les ferides i lesions patides | València Diari

 

Ràpidament, en sentir el colp i la derrapada dels vehicles, molta gent s'ha ajuntat per a vore què passava i a ajudar a la víctima, que presentava diferents ferides i lesions. En menys de dos minuts, una patrulla de la Policia Local que passava pel lloc dels fets ha començat a recopilar informació i ha demanat per testimonis de l'accident. Poc després, ha acudit una ambulància de Suport Vital Bàsic que ha atés al ferit i l'ha embenat en la cama i el peu esquerre, en el braç i en el muscle.

Durant la mitja hora que han estat aplicant-li cures al motorista, un home de 56 anys, el carril dret de la via ha sigut obstaculitzat. El ferit ha pogut eixir del lloc de l'accident per ell mateix i el conductor del cotxe no ha patit cap lesió.

Estat en què ha quedat el motorista ferit després de l'accident | València Diari

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Victoria, la mare de Julen, podrà complir la promesa que li va fer al seu fill" "Un ferit greu en afonar-se una casa en Orihuela"