Troben dos navalles usades en l'escena del crim de l'exconsursant de 'MyHyV', Dani Menjíbar

La Policia les contrastarà amb l'ADN dels presumptes assassins
Dani Menjíbar ha mort apunyalat en Torrent | Instagram

El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional de València, encarregat de la investigació de l'assassinat de Dani Menjíbar, ha trobat dos navalles amagades en uns arbustos molt prop de l'escena del crim. L'exconcursant de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' moria apunyalat la matinada de dissabte per quatre jóvens.

Segons informa 'Las Provincias', els investigadors contrastaran ara les restes d'ADN trobades en les armes amb el dels presumptes assassins, un xic de 18 anys, un altre de 21 i dos germans de 16. Els xics haurien amagat les navalles poc abans de què arribaren les primeres patrulles de la Policia Local de Torrent, en la comarca de l'Horta de València.

Els fets es van produir en l'avinguda del Vedat de la localitat, després de què els feren fora del local a on es trobaven. L'homicidi s'hauria produït com a conseqüència d'una discussió que hauria començat en este local, en el que un dels presumptes assassins hauria recriminat a la víctima que els estava molestant.

Dani Menjíbar va pegar a fugir dels seus agressors i va ser perseguit per quatre o cinc jóvens. Finalment, el van atrapar i començaren a apunyalar-lo en la panxa i l'esquena. Quan arribà una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), el jove de 32 anys ja havia mort a causa de les ferides d'arma blanca.

Els presumptes assassins ja han sigut detinguts. Els dos majors d'edat han ingressat en presó sense fiança, mentres que els dos menors han ingressat en dos centres de menors diferents, a on estaran en règim tancat durant sis mesos, prorrogables a tres més.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres ferits, entre ells un bebé, en un accident en l'N-340" "Fugitivo buscado en Alemania detenido en el Aeropuerto de Alicante"