Posada en llibertat la directora d'una residència valenciana després d'estafar a un ancià intern

La Policia Nacional va trobar a la víctima en casa de la detinguda
Els familiars van alertar a la Policia quan van anar a visitar als ancians i no estaven en la residència | Arxiu

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat valenciana a una dona de 44 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte d'estafa i d'usurpació d'identitat. La sospitosa, directora d'una residència d'ancians, va fer transferències des del compte d'un dels interns del centre i va sol·licitar un préstec a nom del titular del compte, tot això sense el consentiment de la víctima.

Les investigacions es van iniciar quan la Policia Nacional va saber que dos persones d'avançada edat havien desaparegut d'una residència ubicada en territori valencià. El seus familiars van anar a visitar-les, però no les van trobar i, en un principi, el personal de la residència no va saber explicar als familiars per què no es trobaven allà.

  

Els agents van localitzar a les dos persones i van poder saber que es trobaven en bon estat de salut i en un habitatge, propietat de la directora del centre, a on haurien sigut traslladades. Durant la seua estada en eixe domicili, els dos interns van ser assistits per personal de la mateixa residència.

  

Els agents van comprovar que una d'estes persones d'avançada edat podria haver sigut víctima d'una estafa i usurpació d'identitat, després de detectar des del seu compte bancari transferències fetes en un període

  

de deu mesos, per un import superior a 57.000 euros, així com la sol·licitud d'un préstec de 12.000 euros al seu nom, mentres que l'afectat desconeixia com s'havien fet estos moviments.

  

Després de realitzar les investigacions oportunes, els policies van donar amb el fet que la directora del centre a on estava intern l'ancià hauria realitzat estes transferències i sol·licitat el préstec, tot això sense haver rebut, pel que pareix, autorització de la víctima.

Els diners transferits anaven destinats a un compte que estava a nom del fill de la directora, qui figurava en l'empresa propietària de la residència com a administrador. La detinguda, amb antecedents policials, ha sigut posada en llibertat després de declarar, però ha sigut advertida de la seua obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan siga requerida per a això.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🔴👏 ATENCIÓ: Troben a 1 dona que havia desaparegut en Cullera" "⚫🌊 ÚLTIMA HORA OFEGAMENT: Mor 1 home en la platja Muchavista del Campello"