Presó per a un home que traficava amb cocaïna durant més de 15 anys en Callosa d'en Sarrià

És considerat un 'llegendari de la coca'
S'han intervingut drogues, diners en metàl·lic, alguns objectes i un cotxe d'alta gamma | Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut en Callosa d'en Sarrià, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), a un home, espanyol de 48 anys, considerat com un 'llegendari de la coca', per la seua llarga trajectòria de 15 anys venent droga.

Durant alguns mesos, l'Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Calpe, en la mateixa comarca, ha dirigit una operació per a descobrir a un home que portava més 15 anys subministrant drogues a una cartera de clients fixa i afermada.

Amb el pas dels anys, este home havia anat perfeccionat els seus mètodes per a evitar qualsevol tasca de seguiment i d'obtenció de proves que resultaren efectives per als investigadors. Potser per este motiu, va perdre
tota classe d'escrúpols a l'hora de les transaccions de droga, perquè va arribar a aprofitar els moments de major afluència de menors en un parc infantil, per a camuflar-se entre els pares i vendre les dosis.

Es va passar a la 'telecoca'

Després del confinament, va reinventar el seu negoci i va decidir dedicar-se a la 'telecoca', d'esta forma els seus clients només haviem de fer una cridada telefònica per a rebre les substàncies en casa, en l'establiment d'hostaleria a on estigueren allotjats o en un lloc discret.

En la culminació de l'operativa investigadora, s'ha procedit a un registre en la casa d'este individu, a on s'han intervingut 13 grams de cocaïna, 4605 euros en metàl·lic, 3 telèfons mòbils, una bàscula de precisió, material
per a adulterar la droga i un cotxe d'alta gamma.

Una volta ha sigut posat a la disposició de la jutge instructora, s'ha ordenat el seu ingrés en la presó sense fiança.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut per gastar-se els diners del seu subsidi en apostes per internet en El Pinós" "Un policia li diu que es pose la mascareta i ella l'agredix en Canet d'En Berenguer"