Presó per enviar a la UCI a un xic després d'una baralla en Xert

L'acusat també haura d'abonar a la víctima una indemnització de 39.000 euros
Imatge d'arxiu d'una baralla | Twitter 

Un home, acusat d'un delicte de lesions per enviar a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a un altre xic després d'una baralla en Xert, en l'Alt Maestrat (Castelló), ha acceptat la pena d'un any i mig de presó i 39.000 d'indemnització per a la víctima després de la celebració del juí en la Secció Primera de l'Audiència Provincial de Castelló.

L'acusat ha reconegut que, durant una baralla en les festes del poble en agost de 2018, li pegà una cabotada a un xic d'origen magrebí, que va caure a terra amb un final fatal, segons informa 'Mediterráneo'. La víctima, del fort colp, va patir un traumatisme cranioencefàlic greu que va fer que fora ingressat d'urgència en la UCI.

El xic tardà 90 dies en recuperar-se i va estar 35 ingressat en l'hospital, després de patir un edema cerebral. Va haver de ser entubat, sotmetre's a una tomografia axial computada (TAC), a connexió per ventilació... A més, el colp li ha deixat seqüeles com falta de memòria i alteració de la son.

L'acusat entregà 21.140 euros a la víctima abans de la celebració del juí, fet pel que se li aplicarà l'atenuant de reparació del dany i, a més, la seua defensa ha arribat a un acord amb la Fiscalia, pel que demanaran la suspensió de la pena.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen presó per a l'home que abusà de la seua filla, de només 6 anys, en Nules" "La dona que apunyalà al seu home mentres ell ho gravava, culpable d'homicidi"