Presó provisional per a l'acusat de matar a la seua parella davant dels seus fills menors en Almassora

El presumpte autor de l'assassinat s'entregà este divendres davant de la Guàrdia Civil
El crim es va produir dijous passat | EFE

 

La titular del Jutjat d'Instrucció número 5 de Castelló, en funcions de guàrdia, ha acordat este diumenge presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut per, presumptament, matar a la seua parella sentimental en Almassora, en la Plana Alta (Castelló). L'home està investigat per un delicte d'assassinat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

 

Es tracta de l'home que divendres passat es va entregar davant la Guàrdia Civil després de, presumptament, assassinar a la seua parella de 35 anys en Almassora, davant dels seus dos fills menors.

 

La magistrada ha decretat també com a mesures cautelars la prohibició de comunicació i aproximació de l'investigat respecte als seus dos fills menors d'edat, de set i deu anys, la suspensió de qualsevol règim de visites i la de l'exercici del dret a la pàtria potestat.

 

Els menors han quedat provisionalment baix la guarda provisional d'una familiar per part materna. La jutgessa de guàrdia ha deixat la investigació del cas en mans del Jutjat de Violència sobre la Dona número 1 de Castelló. No existien denúncies prèvies per violència de gènere en la parella.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!