La Puebla de San Miguel rep la primera nevada de la temporada

La borrasca anirà aprofundint-se i desplaçant-se cap a Balears al llarg de la vesprada
La Puebla de San Miguel rep la primera nevada de la temporada | AEMET

 

La localitat valenciana de la Puebla de San Miguel ha rebut aquest dijous la primera nevada de la temporada, amb quatre centímetres d'espessor a una cota d'1.600 metres d'altura. El pas de la borrasca 'Flora' ha tenyit de blanc el paisatge d'aquest municipi de la comarca del Racó d'Ademús, situat a mil metres d'altitud.

    

La borrasca anirà aprofundint-se i desplaçant-se cap a Balears al llarg de la vesprada, amb intens flux de vent del nord-oest a la Comunitat Valenciana, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Avís taronja en la província d'Alacant i l'oest de Castelló

  

Al seu pas per Espanya, la borrasca té en avís a tota la Comunitat per vent i fenòmens costaners taronja (risc important) en tota la província d'Alacant i l'oest de Castelló; groc (risc) en la resta.

Nivell groc de nevades en el nord-oest de Castelló

  

L'alerta per nevades està activada en nivell groc sol en el nord-oest de Castelló, des de les sis de la vesprada d'aquest dijous fins a la mitjanit. La previsió és que s'acumulen fins a quatre centímetres en un dia, per sobre d'1.000-1.200 metres d'altitud.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'exposició més gran de Playmobil obri les seues portes a la Comunitat Valenciana" "VALÈNCIA DE DOL: Mor Alba Ojeda, la xiqueta valenciana amb paràlisi"