Quatre xics detinguts per coaccionar als inquilins d'una casa que l'abandonaren en València

El propietari del pis podria incórrer en un il·lícit penal
Han sigut coaccionats per 4 xics | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a quatre xics, d'entre 29 i 42 anys, com a presumptes autors dels delictes de coaccions i amenaces, després de, pel que pareix, coaccionar als inquilins d'un pis amb la finalitat que l'abandonaren.

Els fets han passat cap a les 17.00 hores d'este diumenge quan els agents han sigut avisats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a una casa del districte valencià de Marítim, a on s'estava produint una discussió entre el propietari i els inquilins.

Una volta en el lloc, els policies han trobat a un home i als quatre inquilins, i s'han enterat que l'arrendador els hauria exigit el pagament d'una fiança i els hauria pujat el preu del lloguer una volta que ells ja es trobaven vivint en esta, advertint-los els agents els tràmits a seguir, ja que es tracta d'un assumpte civil. 

El propietari i altres 3 xics els han coaccionat

En un primer moment, les dos parts han manifestat la seua intenció d'arribar a un acord, si bé hores després, cap a les 20.00 hores de la vesprada, els agents han sigut alertats de nou per la Sala del 091 al mateix lloc en tornar l'arrendador, esta volta al costat de tres persones, manifestant-li als agents que eixa mateixa vesprada els havia llogat el pis a estes persones, pel que els inquilins havien d'abandonar la casa. 

Els habitants del pis, que havien eixit al replà davant l'arribada de la Policia Nacional, han intentat entrar de nou en la casa, impedint-los l'arrendador l'accés i manifestant que només podria passar un d'ells per a traure totes les seues pertinences de la casa, pel que els agents li han advertit que cessara en la seua actitud, ja que en cas contrari podria incórrer en un il·lícit penal.

Davant la negativa per part de l'arrendador al fet que entraren en la casa, els policies han detingut als quatre xics com a presumptes autors dels delictes de coaccions i amenaces. Els arrestats han passat a disposició judicial. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor en un accident entre un cotxe i un camió en Guardamar del Segura" "Dos ferides en caure damunt d'elles un tros d'un balcó en València"