Reclama 12.000 euros per un fort colp en caure d'un tobogan del Parc Central de València

Ja s'han produït altres casos pareguts
Tobogans | Cedida

Este passat 9 de juny un xic es va tirar per un tobogan del Parc Central de la ciutat de València i, com a conseqüència, es va trencar el còccix. Açò li va produir estar de baixa fins a 6 mesos i ara reclama que l'Ajuntament pague quasi 12.000 euros per estos fets.

Segons informacions de 'Las Provincias', Quique, la víctima, ha registrat este 20 de desembre la petició amb la documentació mèdica, els papers de l'alta i el relat dels fets. El seu advocat defén que el consistori tindria responsabilitat, ja que s'han produït altres casos pareguts. A demés, un peritatge conclou que hi ha risc en el disseny de la infraestructura.

L'accident es va produir en una sessió fotogràfica de l'Agrupació de Falles Centre i Quique assegura que el tobogan «acaba quasi en angle recte». A demés, explica que «no hi havia ningun tipo de senyalització». Pel que fa al seu estat de salut, diu que «el dolor anava a més després del colp i vaig estar dies sense poder seure. Vaig anar finalment a l'hospital, a on em van diagnosticar una fractura de còccix». En el centre mèdic li van receptar una gran quantitat de medicaments i un flotador per a sostindre els seients.

El cas ja està en estudi per l'Ajuntament. Això sí, fins al moment no hi ha programada una modificació de la infraestructura, tot i que s'estan concretant alguns detalls de la solució tècnica per a després executar-la. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Falsegen la identitat de 15 collidors de taronges en la Ribera" "L'autòpsia confirma que la indigent estava viva quan li pegaren foc en Alacant"