Rescaten a un gos abandonat dins d'un sac en Albal

Han sigut uns voluntaris qui han trobat al gos
El gos estava dins d'un sac | El Rebrot de la Vida

Este dimarts 22 de setembre la Policia Local de la localitat d'Albal, en la comarca de l'Horta (València), junt al Seprona, ha rescatat a un gos ferit i abandonat que estava dins d'un sac. L'animal presentava anèmia a demés de diferents ferides greus per tot el cos.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', els fets s'han produït quan uns voluntaris que estaven netejant la zona entre el camí de la Foia i el polígon Br del Vicri s'han trobat al gos dins del sac. Ràpidament, han avisat a la policia del municipi per a que es feren càrrec.

Després de ser rescatat, el gos ha quedat en mans de la protectora el Rebrot de la Vida, qui ha explicat que al gos li fa falta una operació, ja que té un tumor en la mandíbula. Esta ha compartit a través del seu perfil de Facebook el número de compte ES61 3118 20 4127 2000 1376 per a que la gent puga fer donatius per a ajudar-los a fer-se càrrec de les despeses econòmiques per al tractament de l'animal abandonat.

Sentimos tener que publicar estas duras imágenes. El domingo nos llamaron desde Albal porque este perrito estaba dentro...

Posted by El Rebrot de la Vida on Dilluns, 21 de setembre de 2020

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba una pastera amb 9 persones a una platja d'Orihuela" "Un home intenta suïcidar-se en Picanya"