20 km de retencions en l'A-7 per accident múltiple en València en sentit Barcelona

L'accident ha passat cap a les 07.45 hores i encara ara se'n noten les conseqüències
Retencions en l'A-7, en el terme de Paterna, en direcció Barcelona | Trànsit

Este dilluns de matí, cap a les 07.45, s'ha produït un accident múltiple en l'A-7, a l'altura de Bétera (en la comarca valenciana del Camp del Túria). Segons pareix, en l'incident han estat implicats diferents cotxes i un camió articulat, cosa que ha provocat retencions de, pràcticament, 20 quilòmetres en la via, en sentit Barcelona.

Concretament, l'accident afecta des del punt quilomètric 320,5 –a l'altura de Bétera– fins al punt quilomètric 339 –a l'altura de Riba-roja del Túria. Durant el matí, el carril central ha estat tallt, però a les 10.30 hores ja només quedava tancat el carril esquerre. Això sí, provocant les retencions quilomètriques que, a més a més, han afectat també a la resta del trànsit del Bypass. De moment, segons relata 'Levante', no s'han produït ferits.

Circulació complicada en l'Àrea Metropolitana de València

De fet, ara per ara, no només està congestionada l'A-7. A estes hores, es registren retencions de 2 quilòmetres en la V-30, a l'altura de Paterna; 1 quilòmetre de retenció, també en Paterna, en la CV-35; retencions en la N-220 en Manises; i en la CV-35, en Sant Antoni de Benaixeve. Sense dubte, un matí complicat per a este principi de setmana que ha provocat la indignació de molts usuaris, que es queixen de la problemàtica de la via dia sí, dia també.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les sospites de la mare de Marta del Castillo: «No ho va fer a soles. No el perdonaré»" "Motorista ferit en xocar contra un cotxe en Orba"