URGENT

⚫👩 MORAIRA: Troben 1 cadàver en 1 contenidor

Retiren alguns formatges francesos venuts en Espanya per listeriosi

Són tres lots de productes de llet crua de la marca Sas Le Moulins
Són tres lots de formatges de l'empresa Sas Le Moulins | La Coctelera

 

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha emés una nova alerta per productes alimentaris contaminats amb listeriosi. Concretament, s'han retirat uns formatges francesos en els que s'han detectat els bacteris «Listeria mocytogenes», a més de l'«Escherichia coli», coneguda també com a E-coli.

 

Han sigut les autoritats alemanyes les primeres en donar l'alarma sobre la presència d'estos microorganismes en diferents lots de formatge de llet crua produïts per una companyia francesa. Es tracta de Sas Le Moulins, una empresa de la localitat de Moulins, en el centre de França.

 

Demanen tornar els productes als establiments a on s'han comprat 

Tot i que ha sigut Alemanya qui ha detectat la contaminació, l'AESAN ha confirmat que esta companyia, amb Registre Sanitari FR 09.214.001 CE, ha venut tres lots dels seus lactis en Espanya. Són els següents: 

 

  • Moulis cremier, lot 19163112, data de caducitat 01/12/2019
  • Moulis vache, lot 19199118,data de caducitat 05/12/2019
  • Bethmale de Marterat Vache, lot 19199118, data de caducitat 20/12/2019

 

El Sistema Coordinat d'intercanvi Ràpid d'Informació (SCIRI) ha enviat la informació a les diferents comunitats autònomes demanant la retirada immediata dels productes. Esta agència estatal ha fet un comunicat a on recomana als consumidors que hagen pogut comprar-los que «s'abstinguen de consumir-los i els retornen al punt de compra».  

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!