Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Una segona marca de carn entatxonada dona positiu en listeriosi en Andalusia

Han clausurat cautelarment la f√†brica ‚ÄėSabores de Paterna‚Äô de Cadis
Leer en espa√Īol
La carn entatxonada de ‚ÄėSabores de Paterna‚Äô ha donat positiu en list√®ria | Sabores de Paterna

 

Nova alerta nacional per list√®ria. La Junta d‚ÄôAndalusia ha informat que ha detectat este bacteri en una altra marca de carn entatxonada en Cadis. Concretament, s‚Äôha decretat el tancament cautelar de la f√†brica ‚ÄėSabores de Paterna‚Äô que hauria distribu√Įt els seus productes en Huelva, M√†laga i Madrid.

 

Alerta per nova carn entatxonada contaminada de listèria

Aix√≠ ho ha anunciat Jes√ļs Garc√≠a, conseller de Salut d'Andalusia, qui ha decretat una nova alerta sanit√†ria per la pres√®ncia de list√®ria en una altra marca de carn entatxonada. Com a mesura cautelar, la f√†brica ha cancel¬∑lat tota la seua producci√≥ i ha ordenat la retirada dels seus productes del mercat. Actualment, les autoritats s'encarreguen d'alertar als prove√Įdors de Cadis, Huelva, M√†laga i Madrid, prov√≠ncies a on hauria estat distribu√Įt el producte contaminat.

 

Este dijous han donan l'alta a l'√ļnic hospitalitzat valenci√† per listeriosi, tot i que encara s'estan investigant tres casos sospitosos de patir list√®ria en territori valenci√†, dos en la prov√≠ncia de Val√®ncia i un en la d'Alacant. Ara per ara, el brot de listeriosi ha afectat a m√©s de 200 persones, provocant tres morts i sis avortaments. 

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

Comentaris