Una segona marca de carn entatxonada dona positiu en listeriosi en Andalusia

Han clausurat cautelarment la fàbrica ‘Sabores de Paterna’ de Cadis
La carn entatxonada de ‘Sabores de Paterna’ ha donat positiu en listèria | Sabores de Paterna

 

Nova alerta nacional per listèria. La Junta d’Andalusia ha informat que ha detectat este bacteri en una altra marca de carn entatxonada en Cadis. Concretament, s’ha decretat el tancament cautelar de la fàbrica ‘Sabores de Paterna’ que hauria distribuït els seus productes en Huelva, Màlaga i Madrid.

Alerta per nova carn entatxonada contaminada de listèria

Així ho ha anunciat Jesús García, conseller de Salut d'Andalusia, qui ha decretat una nova alerta sanitària per la presència de listèria en una altra marca de carn entatxonada. Com a mesura cautelar, la fàbrica ha cancel·lat tota la seua producció i ha ordenat la retirada dels seus productes del mercat. Actualment, les autoritats s'encarreguen d'alertar als proveïdors de Cadis, Huelva, Màlaga i Madrid, províncies a on hauria estat distribuït el producte contaminat.

Este dijous han donan l'alta a l'únic hospitalitzat valencià per listeriosi, tot i que encara s'estan investigant tres casos sospitosos de patir listèria en territori valencià, dos en la província de València i un en la d'Alacant. Ara per ara, el brot de listeriosi ha afectat a més de 200 persones, provocant tres morts i sis avortaments. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🔴🔥 URGENT CASTELLÓ: 1 home crític amb el 75% del cos cremat per 1 incendi" "😠 AL·LUCINA: El gravíssim error de la policia en la busca de Blanca Fernández Ochoa"