Una altra víctima acusa a l'assassí de Marta Calvo d'intoxicar-la

Li va ficar droga en roca per via genital després d'intoxicar-la amb una beguda
S'ha arribat a relacionar a Jorge amb la desaparició de Wafa, tot i que fonts oficials ho han desmentit | València Diari

Recentment, s'ha conegut un altre cas d'una altra suposada víctima de Jorge Ignacio Palma, el presumpte assassí de Marta Calvo. En este cas no ha sigut un final totalment tràgic: una altra dona ha denunciat que el detingut la va intoxicar amb alcohol i cocaïna durant una cita sexual amb la pràctica coneguda com a «festa blanca», a on es mesclen drogues i sexe.

D'eixa manera ho ha confirmat el subdelegat del Govern en la província de València, Roberto González Cachorro, qui també ha recordat que s'ha reobert la investigació d'altres dos casos de dones que exercien la prostitució, mortes en València en circumstàncies similars, per a vore si tenen relació amb l'arrestat, Jorge Ignacio. També s'estudia si el sospitós ha actuat en altres comunitats autònomes, com les Illes Balears i Extremadura, a on hauria estat.

Assassinat per sobredosi: una possibilitat real

Segons el relat d'esta última víctima, ella va tindre una cita sexual amb l'acusat, l'estiu passat, en què ell li va demanar el consum de drogues durant les relacions sexuals. Assegura que, en un moment determinat, va perdre el coneiximent, després de consumir una beguda i, quan es va despertar, es va donar compte que tenia cocaïna en roca en els seus genitals.

Precisament, esta és la causa que pot suposar el desenllaç fatal, ja que si va intoxicar a les altres víctimes primer i, després, els va deixar la droga en els genitals durant un temps excessiu, el perill de sobredosi és major. De fet, és el contacte directe amb les mucoses el que pot fer que els resultats siguen tan ràpids, cosa que explica que siga una pràctica amb certa popularitat dins del món de la prostitució.

Ara per ara, la Policia Nacional continua investigant les morts d'Arliene, brasilera de 32 anys, i de Lady, colombiana que va morir en juny, estan relacionades amb Jorge Ignacio. De fet, tal com avança 'Información', existixen proves que relacionen a l'assassí confés de Marta amb les altres dones. De fet, per a investigadors del cas, l'ús de la droga en les morts, tenint en compte que Jorge Ignacio és narcotraficant, seria un vincle fort entre els casos.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Acusen d'abús als dos britànics que violaren a una xica en Benidorm" "Intenta que la seua filla no declare en contra del seu padrastre, acusat d'abusos sexuals"