Els Yomus ataquen ultres de l'Ajax després de la derrota

El València va perdre 0-3 contra l'equip d'Amsterdam
Captura del vídeo dels enfrontaments | YouTube

 

Nova derrota en casa per al València CF. Este dimecres, s'enfrontaven contra l'Ajax d'Amsterdam en Mestalla, equip que acabà guanyant 0-3. I pareix que els Yomus, els ultres del València CF, no s'ho van prendre massa bé i acabaren agredint els ultres de l'Ajax.

Els carrers que envolten l'estadi valencià acabaren plens d'aficionats corrent i amb enganxons entre ells. La Policia Nacional, que ja estava alertada, va haver d'intervindre amb el cos d'antidisturbis, com es pot vore en les imàtgens. Però els Yomus no van ser els únics que van provocar altercats durant este dimecres.

Els ultres de l'Ajax plenen amb sabó la font de la Plaça de la Mare de Déu 

Per la vesprada, l'ala més radical de l'equip de futbol d'Amsterdam, ja es va fer notar per la ciutat de València. Un d'ells, va plenar la font de la cèntrica plaça de la Mare de Déu amb sabó i va provocar que es plenara d'espuma baix l'atenta mirada de curiosos, turistes i gent que, simplement, passava per allà.

A més, els ultres de l'Ajax van provocar altres altercats en la capital del Túria i van acabar amb la paciència dels veïns, pel que la Policia va haver d'escoltar-los tota la vesprada, però no va poder evitar l'enganxó entre els ultres dels dos equips després del partit.

També pots llegir...

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo. Detingut en Alacant un violador buscat per Itàlia" "Detinguda una mare per pegar als seus fills menuts en València"