Ana María Aldón càrrega contra la seua cunyada, Conchi Ortega Cano

La germana d'Ortega Cano assegura que ni Ana María Aldón ni Ortega Cano li agafen el telèfon i la dona de José Ortega Cano explota en "Viva la vida" assegurant que no va a permetre que diga el que no és, "No tinc cap crida de Conchi"

Ana Martía Aldón en el plató de 'Viva la vida'

Els disgustos persegueixen a Ortega Cano. Esta setmana va tornar a ser operat del cor, la seua salut és delicada ara mateix i açò se li suma els nombrosos conflictes familiars que, vulga ell o no, acaben esquitxant-li. José Ortega sempre tracta de contemporitzar, no vol baralles ni mals rotllos, i fins estaria disposat a fer les paus amb Rocío Carrasco per a acabar amb les suposades acusacions que esta tindria respecte al que va ser el segon marit de la seua mare, Rocío Jurado, i el seu matrimoni.

Ortega Cano està dèbil però va millorant

La dona del torer ha respost a totes les preguntes que li han fet en el programa on col·labora "Viva la vida" en Telecinco. A la pregunta de com es troba Ortega Cano després de l'operació Aldón ha respost: "Ortega està bé. A vegades es posa un poc mimós, em demana que li prenga la tensió i estes coses...", ha comentat Ana María, que es va emportar un bon esglai en eixir de l'hospital. José Ortega Cano va sofrir una xicoteta baixada de tensió en pujar al cotxe i quasi cau desplomat al sòl. "Sortim de l'hospital i vaig estar a punt de tornar-nos, tenia suors fredes... ell em va dir 'tira, tira per a casa'. Ell està fràgil, però ha atés la premsa", ha dit Aldón.

Li ha deixat les coses clares a la seua cunyada Conchi

Amb qui no està gens d'acord és amb la seua cunyada, Conchi Ortega Cano, que ha dit que ha cridat per telefon moltes vegades per a interessar-se pel seu germà, però que no li agafen el telèfon. "El meu marit acaba d'operar-se del cor i intentaré ser tan sensata com siga possible... No he tingut ni una sola crida de Conchi". Conchi va dir que el seu germà Paco també els ha telefonat, però que tampoc li agafen el telèfon, el que Ana María ha desmentit rotundament.

Minuts més tard, la dissenyadora s'estenia i mostrava el seu disgust públicament: "No hi ha ni una sola crida ni de Conchi ni de Paco. Quan em vaig assabentar del que s'estava dient em vaig posar en contacte amb Paco i ell em va dir 'No t'he cridat i a més no tinc el teu número de telèfon'. No parles en boca de Paco", advertia a la seua cunyada.

Ortega Cano està que trina

També ha parlat de com es ent Ortega Cano respecte a les declaracions del que ha dit la seua germana Conchi, tal com ha comptat la col·laboradora "està que trina". "Ens intentarem posar en contacte amb Conchi i no ens va agafar el telèfon. No vull fer sofrir al meu marit. Des del dimecres fins a hui no hi ha hagut resposta. I si en un moment donat jo no puc agafar el telèfon està el seu germà que té el telèfon a la mà o Marina que viu interna amb nosaltres", sentenciava visiblement enfadada.

No està disposada a permetre més mentides

La dona del torer està molesta i no entén el perquè d'este atac cap a la seua persona, però si alguna cosa té molt clar és que no pensa permetre més mentides: "No ho comprenc jo ni el meu marit tampoc. No s'ho creu".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari