Una col·laboradora de 'Sálvame', al carrer

Telecinco podria despedir a més col·laboradors este any
Anabel Pantoja ha sigut despedida de 'Sálvame' | TELECINCO

En els últims mesos, els espectadors de ‘Sálvame’ hem pogut vore com cada volta hi havia més col·laboradors, però sense que cap d’ells diguera adeu. Una situació complicada per a Telecinco, ja que no tots ells poden anar al programa alhora i complir amb els dies setmanals de treball que li pertoquen segons els seus contractes amb Mediaset. D'esta manera, la productora s’hauria vist obligada a despedir a un d’ells: Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja, despedida de Telecinco

Esta situació hauria fet que Telecinco es precipitara en la seua decisió de despedir a algun dels col·laboradors que possiblement a hores d’ara no els donen els beneficis del principi, ni aconseguixen tanta audiència com altres. Per tant, a partir d'este moment, hauran de tindre en el cap altres llocs de treball.

Anabel Pantoja ha sigut la primera de tots els col·laboradors de ‘Sálvame’ en dir adeu enguany. La neboda d’Isabel Pantoja feia més de cinc anys que era col·laboradora del programa de les vesprades de Telecinco i, fins i tot, ha protagonitzat molts moments estel·lars en el plató. Però això no seria suficient per a que la productora volguera mantindre-la en plantilla.

Segons ha avançat la revista ‘Lecturas’, Mediaset no hauria tancat la porta completament a Anabel Pantoja, ja que haurien arribat a un acord que determina que la jove podria continuar col·laborant amb ‘Sálvame’ de manera puntual, sempre que calga la seua presència en el programa per tal de parlar sobre l’actualitat relacionada amb la seua família.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Eugeni Alemany: «En 20 anys de carrera no m'havia passat açò»" "La nova incorporació que revolucionaria 'Supervivientes 2020'"