Dani Martinez demana 'ajuda' al seu germà com a jurat en 'Got Talent España'

L'humorista va deixar en mans d'Hugo, que és càmera de Telecinco, la votació de l'increïble 'PapiFlex'
Dani Martinez va demanar ajuda al seu germà Hugo | Telecinco

 

'Got Talent España' és art i talent, però també espectacle. Els membres del jurat saben molt bé que, a banda de valorar els concursants, han de formar part, en certa manera, d'un espectacle televisiu que els espectadors admiren des de les seues cases.

Enguany, Dani Martinez és el nou membre del jurat i pareix que, de moment, ha arribat amb la lliçó ben apresa. Tot va començar després de l'actuació de 'PapiFlex', un xic d'origen africà, que no parlava res d'espanyol, però que no li van fer falta paraules per a deixar bocabadat al jurat i, sobretot, al públic.

 

Una flexibilitat que va sorprendre a tots

La flexibilitat de totes les seues parts del cos va sorprendre moltíssim al jurat, tant, que Risto va donar-li un 'no' pensant que en pròximes actuacions ja no podria sorprendre'l més. Però qui sí que va sorprendre a tots va ser Dani Martinez. L'humorista va dir que en estes decisions tan complicades sempre acostuma a demanar-li opinió a sa mare, però que com aquella nit era impossible, ho faria amb algú que també era sang de la seua sang.

El germà de Dani Martinez va deixar a tots bocabadats | Telecinco

 

Concretament, Dani va traure davant de les càmeres a Hugo, el seu germà que és càmera de Telecinco i que, per primera volta, coincidia amb el seu germà en un plató de televisió. Davant la curiositat de tots, Dani li va dir al seu germà: «Nacho, tu donaràs el sí o el no». Bé, el càmera no va donar ni el sí, ni el no, sinó que va picar directament el botó del 'Pase de Oro' i va portar a l'africà directament a la final de 'Got Talent España'. 

 

Dani Martinez es va quedar gelat

La reacció de Nacho no només va sorprendre a tots els presents, també ho va fer amb Dani que, minuts més tard, va publicar en el seu perfil de Twitter: «El meu germà s'acaba de passar en Got Talent! La primera volta que el 'Pase de Oro' el dóna algú que no és jurat». Després d'esta eufòria, ara només queda esperar a la final i vore si realment 'PapiFlex' pot tornar a fer el més impossible encara.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Marta Torné perd la visió d'un ull durant una prova de 'MasterChef Celebrity'" "Les paraules de Christian Gálvez després de la cancel·lació de 'Pasapalabra'"