Hugo Molina, el xiquet de només 2 anys que ha captivat el jurat de 'Got Talent'

El concursant va conseguir passar a la següent fase del concurs
Hugo Molina va estar acompanyat en tot moment per son pare | Twitter

 

Quan el talent és innat, poques paraules calen. I això és el que va passar amb Hugo Molina, el concursant més menut de 'Got Talent', que va sorprendre al jurat amb la seua actuació.

El programa de Telecinco va conseguir seleccionar a un xiquet de només dos anys que toca el tambor d'una forma especialment bona per a l'edat que té. Hugo, que va eixir a l'escenari acompanyat pels seus pares, va interpretar una marxa de Setmana Santa i no va necessitar massa minuts més per a convéncer al jurat i al públic en general.

La valoració de Risto Mejide i el pas a la següent fase

Risto Mejide, sense dubte una de les peces més crítiques del jurat, es va quedar impressionat per l'actitud del menut i li va dir que: «Has seguit el ritme tot el temps. Això demostra que el talent és innat». Lluny de quedar-se avergonyit i callar, Hugo no va dubtar en respondre-li: «Jo toque bé el tambor».

La veritat és que no hi ha dubte que el menut té talent i, per eixe motiu, va conseguir les valoracions afirmatives de tots els membres del jurat compost per Risto, Edurne, Paz Padilla i Dani Martínez. Això no obstant, no va conseguir el botó d'or i haurà de tornar a demostrar el que val en la següent fase del programa.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge Javier para Sálvame després de vore una falta d'ortografia" "😆 Mercedes Milà explica com Paolo Vasile li va negar un projecte"