El delicat moment de Lydia Lozano: el seu marit està ingressat a l'hospital

La periodista parlava per primera vegada després de l'operació del seu marit Charly: «Ell és el meu tot».
Lydia Lozano ha estat molt acompanyada per sa mare | Cedida

 

Lydia Lozano està passant per un moment molt delicat arran de l’hospitalització del seu marit Charly, a causa d’una operació d’hèrnia discal.

Les alarmes saltaven aquesta setmana quan la col·laboradora de ‘Sálvame’ no apareixia al plató del programa com cada dia; el seu company Kiko Hernández llançava unes paraules d’ànim dirigides a Lydia Lozano que feien pensar que estava passant alguna cosa molt greu.

Sa mare, la seua millor companyia

Posteriorment es va saber el motiu de l’absència de Lydia Lozano a la seua feina: al seu marit l’havien operat d’una hèrnia discal i estava ingressat a l’hospital. Tot i ser una operació rutinària ella no es va separar del seu costat i ha estat cada dia als peus del seu llit mentre seguia ingressat.

La mare de Lydia, també molt pendent del seu gendre | Cedida

 

Els seus companys de ‘Sálvame’ no han parat d’enviar-li missatges d’afecte, però la persona en qui Lydia més ha confiat en aquests moments ha sigut en sa mare, amb qui guarda una gran relació i a la qual està molt unida. Lydia acudia a veure a Charly en companyia de sa mare i després se n’anaven a dinar juntes a un restaurant de la zona.

Lydia torna a ‘Sálvame Deluxe’

Una vegada passat el mal moment, Lydia tornava a la feina i seia aquest dissabte a la seua cadira de ‘Sálvame Deluxe’. En aquell moment el seu marit seguia hospitalitzat, ja que la ferida de l’esquena no havia acabat de cicatritzar, cosa que li provocava dolors a Charly, però tot i això, la col·laboradora es va animar a tornar al treball, ja que en general, l’evolució del seu marit era molt positiva i ja es trobava millor.

Lydia Lozano molt més tranquil·la després de l'operació de Charly | TELECINCO

 

Molt feliç, i davant les preguntes dels seus companys, Lydia Lozano explicava que Charly es trobava bé: «Estic bé, Charly està bé, li he dit de tot, no et meneges molt i un beset» confessava. També va voler donar les gràcies a l’equip que havia atés al seu marit: «Un bes a les infermeres i a Nuno. Vos estime a totes les infermeres, com m’ho he passat amb vosaltres! M'he rist tant!».

Per acabar, va dedicar unes paraules precioses al seu marit dient que, per a ella, Charly és «el seu tot».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'increïble salari que Kiko Matamoros demana per entrar a Supervivientes" "Mercedés Milá, «recuperadíssima», torna a la televisió amb un nou programa"