Demanen l'acomiadament de Paz Padilla de Sálvame

Els espectadors l'acusen de tindre poc de tacte

Cada dia una persona diferent presenta el programa de Telecinco 'Sálvame' i es que sembla tota una tómbola per als espectadors, perquè és pràcticament impossible encertar qui serà el presentador o presentadora que es farà càrrec del programa en cadascuna de les vesprades que s'emet. Este divendres l'elegida per la direcció ha estat Paz Padilla, que encara que ja porta diversos anys presentant l'espai, no acaba de trobar el seu lloc i són molts els espectadors que sense cap mena de pudor, afirmen preferir a altres presentadors com Jorge Javier Vázquez o Carlota Corredera.

Els espectadors asseguren estar farts de que Paz Padilla es presente en el plató del programa sense haver-se vist la resta de programa ni haver-se informat dels temes que es tractaran. Perquè al final les seues intervencions acaben sent preguntes als col·laboradors sobre temes que ja s'han emés i que ja se saben, però que ella desconeix per estar totalment aliena en l'actualitat de la premsa rosa.

Els espectadors de 'Sálvame' carreguen contra Paz Padilla

A més, la mateixa Paz Padilla ha assegurat en moltes ocasions que no li interessa el món del cor, alguna cosa que no s'entén tenint en compte que en l'actualitat està presentant 'Sálvame' uns dos o tres dies per setmana. Però això sembla que no li importa a la còmica i que fent oïdes sordes a l'audiència continua dinamitant el programa de preguntes sense sentit i sense gens de por de preguntar evidències, davant la sorpresa dels seus companys i dels seguidors de 'Sálvame'

Alguns temes que es tracten en "Sálvame" tenen important serietat és per això que la ignorància de Padilla no tindria importància si no fora per la gravetat d'alguns casos. Per exemple, el cas de la docusèrie de Rocío Carrasco i que en l'actualitat ocupa hores i hores de 'Sálvame', per la qual cosa se'ls demana a tots els col·laboradors que vagen a treballar sabent molt del tema per a poder aportar noves dades i opinions consistents.

Els tertulians sí que compleixen, però segons els espectadors la presentadora sembla que no fa els deures a casa. I que li dóna absolutament igual com quede el programa davant els ulls dels espectadors i també dels seus caps que,  els és igual que la presentadora no estiga a l'altura de les circumstàncies. Amb esta mena de coses és quan gana molt més pes el paper de Carlota Corredera, qui està molt més ficada en l'assumpte, actuant amb molt de tacte i delicadesa, alguna cosa que també se li exigeix a Padilla i que segons sembla, brilla per la seua absència en cadascuna de les seues aparicions televisives.

Els espectadors li exigeixen que tinga més tacte

Per altra banda, els espectadors li demanen a la presentadora que almenys actue amb tacte i no qüestione, posant en dubte el paper de Rocío Carrasco i vaja sempre a favor d'Antonio David Flores.
Alguna cosa que li fa trencar la línia editorial de la cadena i que demana als seus treballadors que siguen empàtics i que opinen des d'esta empatia tan necessària per a entendre el relat de Carrasco.

El pitjor de tot és que la presentadora aprofita la seua ignorància per a fer preguntes molt malintencionades i que busquen continuar tirant per terra l'esquinçador testimoniatge de Rocío Carrasco. La seua bona sintonia amb Antonio David Flores era més que evident en pantalla. De fet, era l'única presentadora que li tenia afecte, perquè tant Jorge Javier com Carlota ja han dit públicament que treballar amb ell era una de les pitjors coses que tenia el programa. De fet, Corredera va afirmar que quan fins i tot Antonio David no havia estat acomiadat de la cadena, no va poder dormir en pensar que l'endemà de l'emissió de la docusèrie li tocaria compartir plató amb ell.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Flores veta un nou presentador de Telecinco" "Demanen l'acomiadament de Jorge Javier pel que ha fet al plató de 'Supervivientes'"