La denúncia que deixa a 'Sálvame' a les portes del tancament

Fa un mes la famosa excol·laboradora de Telecinco ja va amenaçar al programa
Karmele Marchante torna a carregar contra 'Sálvame' | GTRES

Karmele Marchante torna a carregar contra els col·laboradors de 'Sálvame' i ha amenaçat als que eren els seus companys, arribant a acusar al programa de 'Telecinco' d’«escombriaire», és a dir, de terreny ple de fem.

«Este dimarts, saltant-se les meues normes, van tornar a anomenar-me en este escombriaire. Ja els vaig avisar. I ja no hi ha volta de fulla. Que es preparen! Ja m'he cansat. Me vaig enterar per terceres persones. Programa amb absència de direcció i directrius», assegurava la veterana periodista, molt enfadada.

Karmele Marchante es referix al comentari que van fer dimecres passat en el programa de ‘Telecinco' mentres comentaven com era l'època de Tómbola en la que ella era una dels principals estrelles. A demés, la van nomenar per a una enquesta de 'Sálvame', preguntant si preferien a Antonio Montero o a Lydia Lozano com a col·laborador. «A Karmele la tirem perquè ho va decidir el públic», van arribar a dir amb una certa ironia.
 

Karmele Marchante ja va arremetre fa un mes contra 'Sálvame'

No és la primera volta que Karmele carrega durament contra 'Sálvame', els seus col·laboradors i fins i tot els seus caps. Fa un mes, Marchante explotava en les seues xarxes socials confessant una sèrie d’històries que van impactar a tots i que fins i tot es va convertir en tendència com un dels temes més virals. Segons ella, hi havia «carreres de drogues en banys i camerinos».

«Si em continuen mencionant, escric tot el que vaig viure. Carreres de drogues en banys i camerinos, alcohol, mentides no informatives, ordres de la direcció per a desvirtuar successos per a major audiència. Nepotisme. Endogàmies amoroses per a col·locar parelles, baralles per la publicitat....», va publicar Karmele.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Sálvame' torna a deixar a Lydia Lozano per terra revelant les seues mentides" "Ultimàtum de Telecinco a Jorge Javier: o ho canvia o perd 'Sálvame'"