'Supervivientes 2020', a punt de firmar el contracte amb la seua participant estrella

Rocío Flores, la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, es trobaria en una fase de negociació molt avançada amb la productora que s'encarrega de 'Supervivientes'
Rocío Flores ha estat temptada en diferents edicions | La Coctelera

Després del fixatge d'Isabel Pantoja per 'Supervivientes', pocs són els noms que poden superar la jugada mestra de Telecinco. Però ara hi ha un nom que sona amb més força que mai i que, segons pareix, estaria molt prop de convertir-se en concursant de la nova edició del concurs de convivència i que s'estrenaria en els primers mesos del 2020. Rocío Flores, la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco, es trobaria en una fase de negociació molt avançada amb la productora que s'encarrega de 'Supervivientes' i que, de ser d'eixa manera, es convertiria en la concursant millor pagada de la nova edició.

Segons avança la revista 'Lecturas', les dos bandes estarien veient molt viables les condicions que s'oferixen i estarien a pocs dies de signar el precontracte que vincularia a la jove amb un dels formats estrella del canal principal de Mediaset.

Una negociació del passat

La intenció d'incorporar a Rocío Flores en 'Supervivientes' no seria nova i ja s'hauria plantejat just fa un any, però les condicions econòmiques s'haurien complicat, a causa de l'entrada d'Isabel Pantoja, que hauria eclipsat els altres contractes. Ara, parei que l'arribada de Flores estaria en el seu millor moment, coincidint amb la recent defensa que li ha fet a son pare en els platós de televisió durant 'Gran Hermano VIP'.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"David, el valencià de 13 anys que ha conquistat 'Got Talent' amb les seues coreografies" "Vídeo: Perd el coneixement en directe en el programa 'Got talent'"