INVITACI脫 OFICIAL

T'agrada la informaci贸 del cor, els famosos i la televisi贸? Este grup de Facebook, t'encantar脿! CLICA AC脥 I APUNTAT-HI!

Irene Rosales parla en Telecinco de la seua mala relaci贸 amb Chabelita

La dona de Kiko Rivera ser脿 l'encarregada de defendre Anabel Pantoja durant la seua estada en 'GH Vip 7'
Irene Rosales va acudir a defendre la seua cunyada al plat贸 de 'GH Vip' | Telecinco

 

Anabel Pantoja, sense parlar, ho ha dit tot. La neboda preferida d'Isabel Pantoja va entrar este dimecres en la casa de 'GH Vip 7' i amb la seua entrada va deixar moltes coses clares sobre la situaci贸 que viu la seua fam铆lia.

 

Des de la participaci贸 de la Pantoja en 'Supervivientes', es va fer p煤blic que Chabelita i Kiko Rivera no passen pel seu millor moment com a germans. De fet, els dos han manifestat tindre una mala relaci贸 que va comen莽ar per un comentari de Chabelita sobre la dona del seu germ脿, Irene Rosales.

 

Irene defendr脿 a Anabel en el plat贸 de Telecinco

I, precisament, Irene ha sigut triada per Anabel per a ser la seua defensora en els plat贸s mentres dure dins del concurs de Telecinco. Cal recordar que Chabelita, durant les seues diferents participacions en concursos, sempre ha cedit la seua confian莽a a la seua cosina per a que la defenguera. No ha passat ara al rev茅s, quan Anabel ha deixat plantada a Chabelita i li ha cedit el paper de representant a la dona del seu cos铆.

 

Aprofitant, per tant, la visita d'Irene en el plat贸 de 'GH Vip 7', Jorge Javier V谩zquez no va poder deixar passar l'oportunitat de preguntar-li sobre la nova carrera musical que acaba d'iniciar la seua cunyada. Est脿 previst que la presentaci贸 del single de la filla menuda de la Pantoja tinga lloc en els pr貌xims dies, aix貌 no obstant, Irene va assegurar que, com ara no tenen una bona relaci贸, el m茅s segur 茅s que no vaja.

 

芦Ara mateixa no estem b茅. Per aix貌 crec que no anir茅禄, va sentenciar. Estes dures i clares paraules d'Irene no donen peu a la confusi贸 i deixen clar que, de moment, la reconciliaci贸 entre els Pantoja est脿 m茅s lluny que mai.

 

Tamb茅 pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!