Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Isabel Pantoja, 'obligada' a seguir en l'illa de 'Supervivientes'

La tonadillera haurà d’aguantar tot el que puga en el programa de Telecinco si vol pagar el deute que té amb Hisenda i que afecta les seues propietats
Leer en español
Isabel Pantoja ha de seguir a 'Supervivientes' per a pagar el deute dels dos àtics | TELECINCO

 

Una setmana més, Isabel Pantoja ha expressat el seu desig d’abandonar l’illa de ‘Supervivientes’. Esta volta, la cantant ha assegurat que vol anar-se'n per a poder estar amb sa mare: «Crec que la meua participació ací ha acabat i que tots els concursants que estan ací valen moltíssim. Necessite estar en ma casa, amb la meua gent i amb ma mare. Tinc la sensació que els seus dies em pertanyen i no vullc perdre ni un dia més sense estar amb ella».

 

A pesar de tot, és precisament pel bé de sa mare que Isabel no pot abandonar el programa si el que vol és mantindre una de les propietats a on sa mare està més còmoda: el residencial vacacional de La Bamba en Fuengirola. Es tracta de dos àtics annexos, de 95 metres quadrats cada un, i amb els que té una hipoteca amb el banc que arriba als 400.000 euros.

 

Isabel no va vendre els àtics de Fuengirola | TELECINCO

 

La cantant té un embargament d’estes dos propietats per un valor de 63.763,43 euros a favor de l’Agència Tributària i, abans d’iniciar la seua aventura en el concurs de Telecinco, ja va conseguir un ajornament que li va permetre paralitzar la subhasta dels dos immobles fins que puga reunir els diners per a pagar el deute.

 

En este sentit, l’any 2016, es va saber que Isabel Pantoja va posar en venda estos dos àtics per a poder fer front als seus deutes amb Hisenda, però la venda no es va produir i, per això, els dos immobles continuen sent propietat de l’empresa que s’encarrega d’administrar els ingressos de les actuacions de la cantant, Pantomar SL.

 

Isabel visita sovint Fuengirola

La tonadillera, que s’estima molt la costa malaguenya, ha arribat a afirmar que se sent «com a peix en l’aigua en la localitat de Fuengirola». A més, també és el primer lloc a on la seua filla Chabelita disfrutava d’unes vacacions, en les que anava a la platja acompanyada de la seua iaia i son germà Kiko Rivera.

 

A més, Isabel Pantoja té més motius per a no perdre els dos àtics, ja que en estos va ser a on es va instal·lar amb Diego Gómez, una de les parelles més importants en la vida de la cantant.

 

Isabel Pantoja va viure feliç en Fuengirola amb Diego Gómez | Gtres

 

Els habitants de Fuengirola li tenen molta estima a la cantant, és per això que Isabel va amb molta freqüència. A més, en Fuengirola és a on l’artista va construir el restaurant ‘Cantora’ en uns terrenys municipals cedits per l’alcaldessa d’aquell moment, i que obligava a la cantant a explotar-lo durant 30 anys, però Isabel va incomplir aquell acord i va traspassar el restaurant mitjançant un contracte de lloguer, i curiosament, hui dia l’Ajuntament del municipi no li ha interposat cap reclamació.

 

També et pot interessar:

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris