INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

María José Campanario trencarà el seu silenci a partir del 13 de març

Aconsellada pel seu advocat, la dona de Jesulín de Ubrique no pot fer declaracions públiques fins que no se celebre el judici
El retorn de María José Campanario als mitjans podria arribar prompte | València Diari

 

Ja fa uns mesos que María José Campanario no es pronuncia en els mitjans de comunicació, encara que li agradaria. El motiu d’aquest aïllament temporal és perquè el seu advocat li ho ha aconsellat: fins al pròxim 13 de març, dia d’un judici molt important per a ella, se li ha recomanat no pronunciar-se per no interferir en l’estratègia judicial. Quan falten pocs dies per al judici, María José Campanario podria estar començant a preparar les exclusives, segons explica ‘La Coctelera’.

 

María José vol trencar el silenci

Per què és tan important el judici del pròxim 13 de març? Antonio González Zapatero, advocat de Campanario, ha explicat alguns detalls sobre el cas: «A través d’aquest judici, acabarà tot per a María José Campanario, almenys en aquestes qüestions». Dit d’una altra manera, s’acabarà l’època de silenci per a ella. «Aquest dia, el judici és contra un periodista que va parlar sobre una malaltia de María José Campanario mentre estava ingressada», detalla Antonio González. 

María José Campanario, durant una gala benèfica contra la fibromiàlgia | Hola

 

A part d’aquest judici, María José Campanario té iniciat un altre procés judicial contra Kiko Hernández després que aquest declarara a ‘Sálvame’ que ella col·leccionava retallables de Belén Esteban en caixes. Aquest segon cas ja s’ha celebrat, i ara la dona de Jesulín està esperant la resolució: «Va ser fa un mes i aquest tema està pendent de sentència».

Retorn al món de les revistes?

Una vegada celebrats els dos judicis que la mantenien en silenci, Campanario recuperarà la llibertat mediàtica i podrà explicar, respondre i desmentir informacions: «Vaig ser jo qui li va aconsellar no parlar públicament, no era el més adequat tenint en compte el procés obert que tenia», explicava el lletrat.

 

Algunes fonts del mitjà ‘JALEOS’ asseguren que Campanario està desitjant parlar: «Ella té ganes de trencar el silenci en la seua revista de capçalera després de tant de temps. D’aclarir coses i defensar-se». És més, algunes veus apunten que el seu retorn podria ser «abans que acabe el mes de març». 

Els rumors de separació entre Jesulín de Ubrique i Campanario no són certs | València Diari

 

Els fronts oberts de Campanario

La suposada crisi amb Jesulín, la gravació del seu home al poc de trencar amb Belén Esteban o les infidelitats passades de Jesús. Aquests són alguns dels fronts que María José Campanario té oberts i que podrien protagonitzar algunes de les seues primeres declaracions.

 

Respecte a la crisi del matrimoni, Raquel Bollo assegurava a ‘Sálvame’ que la intenció del torero era de separar-se de Campanario, tot i que la informació no s’ha confirmat. El repte al que s’enfronta ara la dona de Jesulín és el de trobar una nova feina: espera treballar com a odontòloga infantil més a prop d’Arcos de la Frontera, el seu domicili actual.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!