INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Miki disfruta de la platja en Israel, esperant la final d’Eurovisió

El representant espanyol ha presentat la seua cançó «la Venda» durant la semifinal del concurs
Miki ja ha presentat la seua cançó a la semifinal d'Eurovisió | València Diari

 

Deu dels dèsset països que van participar en la semifinal d’Eurovisió van ser seleccionats per a passar a la gran final del pròxim dissabte en Tel Aviv, Israel. Entre ells Espanya amb l’actuació de Miki amb «la Venda». El jove cantant i el seu equip han estat treballant intensament durant dies per a preparar-se per a esta cita, però també han tingut temps de relaxar-se en la platja, tal com s’ha pogut comprovar gràcies a les històries compartides en Instagram pels seus ballarins i coristes, Mikel, Ernesto, Fran, Maria i Mary.

 

Miki, sense camiseta, disfruta de la platja a Tel Aviv

Durant la presentació de Miki a la semifinal d’Eurovisió, els espectadors van tindre l’oportunitat de conéixer un poc més sobre el cantant durant la seua breu presentació. En eixe moment, Assi Atzar, un dels presentadors, va aprofitar per a mostrar a tots una fotografia de cantant a on apareix sense camiseta i ensenyant els seus marcats abdominals. En eixe moment, Miki va reconéixer que sentia «un poc de vergonya» i va explicar que aquella imatge era d’abans del seu pas per ‘Operación Triunfo’.

 

El presentador de la semifinal d'Eurovisió ha ensenyat una foto de Miki sense camiseta | La 2

 

Però no és la primera volta que podem vore al xicon sense camiseta, ja que el passat mes de febrer va compartir una imatge seua banyant-se, acompanyada d’un text a on enyorava l’estiu mentres en Madrid es «moria» de fred. A més a més, abans de la semifinal, Miki i el seu equip van aprofitar el dia de descans per anar a la platja i disfrutar del bon oratge i «vore un poc de la claror del dia», com va admetre en directe en ‘Corazón’, de TVE.

 

Miki banyant-se sense camiseta durant l'estiu del 2018 | Instagram (@miki.0t2018)

 

Gràcies a les històries que va compartir la seua companya Mary en Instagram, hem pogut vore de nou dos fotografies més de Miki i el seu equip, vestint només un banyador, disfrutant del sol i la platja, per a celebrar també que «tot està eixint bé» i esperant amb il·lusió i nerviosisme la final d’Eurovisió.

 

Miki i el seu equip d'Eurovisió disfrutant de la platja en Tel Aviv | Instagram (@maryvillafaina)

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!