El 'Monaguillo' i la seua dona pateixen un accident de cotxe

A causa de l'accident, la seua dona Lola té una vèrtebra trencada
El 'Monaguillo' ha patit un accident de trànsit | Antena 3

 

El divertit còmic i col·laborador del programa 'El Hormiguero' d'Antena 3 ha patit un accident de cotxe aquest divendres tot just quan començava les seues vacances de Setmana Santa acompanyat de la seua dona Lola Plazas, així ho comunicava l'humorista a través de les xarxes socials.

Sergio Fernández, conegut com el 'Monaguillo', ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors publicant un comunicat al seu perfil oficial d'Instagram i Twitter. El còmic i la seua dona han patit l'accident quan anaven a començar les vacances «després de molts esforços i fatalitats» ha explicat Fernández.

Lola va participar amb el seu marit al programa 'A Bailar' | Antena 3

 

La seua dona Lola té una vèrtebra trencada

El missatge que avisava de l'accident començava d'una forma un poc estranya: «Potser hi ha gent que se n'alegra d'aquesta mena de missatges però quan anava a començar les vacances després de molts esforços i fatalitats hem tingut un accident». Els seguidors del còmic han mostrat el seu suport a la parella i al mateix temps s'han preguntat com pot haver-hi gent que s'alegra de les desgràcies dels altres.

Sergio compartia amb els seus seguidors que la seua dona havia resultat ferida durant l'accident: «La meua dona té una vèrtebra trencada i està immobilitzada i nosaltres estem cuidant d'ella». L'humorista ha compartit una imatge on s'indica la lesió exacta que ha patit Lola.

El 'Monaguillo' ha confessat que la família ha estat travessant uns moments complicats pel que fa a la salut: «Després d'una ratxa mollt roïn de salut familiar i, ara amb això, et planteges moltes coses. Estic content amb el meu èxit però la vida és la teua família, amics i la gent que et cuida. Sense això no eres res». Per últim, l'humorista ha agraït els missatges d'ànim que ha rebut i ha confirmat que continuarà amb la seua exitosa gira pels teatres d'Espanya: «A poc a poc eixirem i seguirem respectant el calendari que teníem previst. Gràcies a tots».

El 'Monaguillo' va estar acompanyat de Dani Rovira durant el seu espectacle a Sevilla | Instagram

 

Un humorista amb èxit

El 'Monaguillo' no només col·labora a 'El Hormiguero' sinó que també participa en un programa d'Onda Cero, 'Sortits d'Ibèrics' amb Carlos Latre. A més, ha començat una gira pels teatres d'Espanya amb la seua obra 'Només ho veig jo?' amb què ha penjat el cartell d'entrades esgotades en moltes ocasions. En algunes ciutats el còmic ha comptat amb la participació d'altres humoristes com és el cas de Dani Rovira que el va acompanyar durant la seva actuació a Sevilla.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carmen Borrego, blanc de les crítiques pel seu pas per 'Sálvame Okupa'" "Isa Pantoja, recuperada després de la seua abdominoplàstia"