Óscar Casas aclarix la polèmica fotografia de l'erecció en un festival

L'actor s'ha pronunciat al respecte en el seu perfil d'Instagram
L'actor Óscar Casas | RTVE

 

El jove actor Óscar Casas ha disfrutat els últims dies del festival de Desalia i un video en les xarxes socials li ha jugat una mala passada. L'actor, vinculat al món del cine i la televisió des de ben menut, ha mostrat en el seu perfil d'Instagram uns balls que no han deixat indiferent a ningú.

Conscient de que el seu físic és una de les seues millors armes, el germà de Mario Casas no ha dubtat en deleitar als seus seguidors amb un video mentres ballava en actitud carinyosa amb la seua nóvia. La reacció dels seguidors de l'actor no han tardat en arribar i van ser molts els que comentaren el bony que se li veia en les cames com a conseqüència dels sensuals balls amb la seua parella.

Després dels molts comentaris rebuts en les xarxes socials, com «està dur i se li veu la punta per la cintura del pantaló» que es podia llegir en Twitter,  l'actor confesava què s'amagava realment darrere del sospitós bony amb la publicació d'una fotografia al seu perfil a on es podia llegir «ací deixe una fotografia de què és, xics».

Com s'observa en la instantània, l'actor es trobava amb els braços en alt i, el que pareixia ser la punta del seu membre, era realment el brodat dels deus calçotets que, a causa al color, l'obscuritat i la baixa qualitat del vídeo, feia pensar malament al seus seguidors.

També et pot interessar....

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Amador Mohedano desmentix els rumors més greus de la seua vida" "Supervivientes: Una expulsió sorpresa pel canvi de format"