Toñi Moreno trau el seu caràcter en un fort enganxó en 'MYHYV'

Jenni i Martí van confessar que s'havien vist d'amagades i això no va agradar gens a la presentadora
Toñi Moreno es va mostrar molt disgustada amb la parella | Cuatro

 

Toñi Moreno ha encaixat molt bé com a presentadora de 'MYHVY', tan bé que es mostra tal qual és i pensa sense cap classe de problema. Un exemple d'això és l'estiró d'orelles que els ha fet a Jenni i Martí, extronista i pretendent del programa que van acudir al plató per a anunciar que ja no estaven junts.

 

Fins ací tot bé, el problema va arribar quan van confessar que la seua relació havia començat abans que finalitzara el tron de Jenni. En eixe sentit, van explicar que s'havien vist amb anterioritat mentres Jenni seguia coneixent a altres xics en el programa.

 

La raó de l'enganxó de la presentadora

Eixa confessió és la que va fer esclafir d'ira a Moreno, que no va dubtar en recriminar-los-hi la seua actitud a la jove parella. «Per a l'única cosa que jo estic ací, pel que jo em guanye el jornal és per a garantir que el que la gent està vegent en sa casa és veritat. Vosaltres dos, si heu fet el que heu dit ací, sou els dos uns pocavergonyes», va dir la presentadora.

 

David va intentar explicar la situació a Toñi Moreno | Cuatro

 

 

En la mateixa línia, va continuar dient que: «Em té igual que em digues que estaves enamorat, em té igual que em digues que has aguantat el més gran (...) Vos vam preguntar mil vegades si les fotos del jacuzzi éreu vosaltres, vau dir mil vegades que no. Sou dos pocavergonyes». La tensió en el programa va començar a créixer i Moreno els va demanar que demanaren perdó a la gent i a la direcció del programa i no a ella.

 

Jenni es trenca en plors

Seguidament, Jenni no va poder aguantar la pressió del moment i va començar a plorar víctima de les seues paraules i actes. Lluny d'afluixar la corda, la presentadora va assegurar: «No m'estan fent llàstima els teus plors. Zero». Davant d'eixa situació, Jenni va decidir abandonar el plató i va recriminar el tracte rebut per Moreno dient que: «A mi ningú em parla d'eixa manera. A mi no se'm tracta així».

 

Una vegada es van conseguir calmar un poc els ànims, la presentadora va explicar que la raó del seu estiró d'orelles era perquè «este programa és tan bonico que embrutar-lo d'esta manera em pareix fatal». Està clar que, a partir d'ara, els pretendents s'ho pensaran dos voltes abans de botar-se les normes d'un programa en el que l'amor ha de ser l'únic protagonista.

 

Jenni no va poder aguantar la pressió i es va ficar a plorar | Cuatro

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!