'La Última Cena 2': llista de concursants famosos confirmats

Els famosos es posen el davantal per a degustar els exquisits paladars dels nostres col·laboradors més selectes
Paz Padilla en 'La última cena' | Telecinco/Mediaset

‘La última cena’ torna esta nit a Telecinco amb Paz Padilla al capdavant, que substituirà a Jorge Javier  Vázquez com a presentador per les seues habituals vacances d'estiu.


Amb la gaditana com a amfitriona, Nuria Marín com a ‘confident’ fora del plató; el bon criteri dels xefs Begoña Rodrigo i Miguel Cobo, tots dos amb 'Estrella Michelin', famosos com Alba Carrillo, Isa Pantoja  o Lucía Dominguín es ficaran el davantal i cuinaran a contrarellotge per als col·laboradors més exigents. Plats elaborats, originals, tradicionals, seran els xefs els que posen a prova els coneixements culinaris dels participants.

Tot llest en els fogons

 

Amfitrions preparats, comensals disposats i un sopar l'elaboració del qual i posterior degustació serà l'eix del concurs i promet grans dosis de diversió.


En este nou lliurament, Isa Pantoja i Asraf Beno com a amfitrions del primer programa; i Cristina Cifuentes,  Silvia Pantoja, Alba Carrillo, Lucía Dominguín i Rafa Mora entre els comensals.

'La última cena'

 

Produït en col·laboració amb La Fàbrica de la Tele, ‘La ultima cena’ és un concurs culinari en el qual una parella de famosos crea un menú i cuina un sopar en directe per a un grup de comensals, també coneguts pel públic.

Previnguts, plató, cambres… Marxant!

 

En la jornada prèvia a l'emissió del programa, els espectadors seran testimonis del procés d'obtenció d'ingredients i matèries primeres en ‘Sálvame’, les cámares de les quals acompanyaran a la parella de concursants a fer la compra.

Abans de l'emissió del programa, els amfitrions es posaran el davantal i començaran a cuinar també en ‘Sálvame’, en una cuina completament equipada i sota l'atenta mirada del presentador, els col·laboradors, el públic i els milions d'espectadors que segueixen el programa cada vesprada.

Elaborar cadascun dels plats del sopar, configurar la seua presentació, posar perfectament la taula i arreglar-se per a l'ocasió, seran les tasques que hauran de completar en un temps limitat.

Nit del programa

 

A l'inici de la vetlada, Paz Padilla rebrà a cadascun dels convidats que, una vegada asseguts a la taula, xarraran sobre temes diversos i opinaran sobre la proposta gastronòmica. Al costat d'ells estaran els dos xefs que aportaran el seu judici des d'un punt de vista estrictament professional, sense interferències de qüestions personals.

Per a compartir amb els espectadors allò que no desitgen dir davant els seus companys, amfitrions i convidats podran eixir fora de plató i compartir les seues impressions amb Nuria Marín.


Una vegada conclosa el sopar, tots emetran un veredicte i puntuaran als amfitrions, establint així un rànquing que s'anirà configurant setmana a setmana i que determinarà qui són els guanyadors de la nova temporada del programa, el premi del qual es destinarà a fins solidaris. Els espectadors també podran participar en la votació a través d'una enquesta en Telecinco.es 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Renou colossal amb Mask Singer després de desemmascarar a un presentador de Telecinco" "No donen crèdit: A qui intenten enganyar en la final de Supervivientes?"