Vídeo: Un micròfon obert deixa avergonyida a Carlota Corredera

La presentadora no ha acceptat gens bé el comentari del seu company de programa
Carlota Corredera en 'Sálvame' | Telecinco

Carlota Corredera ha quedat esta vesprada en evidència per culpa d'un micròfon obert, mentre que s'emetia 'Sálvame' i ella es trobava presentant-lo. Els fets han succeït quan la presentadora estava moderant la tertúlia en plató i el reporter Sergi Ferré es trobava en Palma de Mallorca fent un seguiment a Hugo Sierra, el pare del fill d'Adara Molinero.

En un moment donat, el reporter ha demanat pas perquè ha aparegut per sorpresa Hugo, però la connexió no ha arribat tan ràpidament com ell esperava i ha sigut en eixe moment quan ha dit el que pensava de la presentadora del programa.

«Carrlota Corredera és molt lenta donant pas»

El reporter, pensant que el so no estava entrant al directe ha comentat «Carrlota Corredera és molt lenta donant pas» i estes paraules han sigut escoltades pels espectadors i per la mateixa Corredera. La presentadora ha volgut defensar-se i li ha demanat al reporter que fora respectuós amb la seua manera de treballar, de la mateixa manera que ella ho és amb la feina que fan ell i tots els reporters de carrer. Per últim, la presentadora ha explicat que ha tardat en donar-li pas perquè un dels col·laboradors es trobava parlant i no el podia tallar.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Maite Galdeano i Belén Esteban s'ataquen en directe" "Vídeo: El cabreig de Carmen Borrego per una broma en 'Viva la vida'"