INVITACIÓ OFICIAL

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Violeta Magriñán abandona 'Supervivientes' per «qüestions personals»

La concursant valenciana va explicar que havia de tornar a Madrid per solucionar unes coses i que, si podia, tornaria a Hondures per a seguir amb l'aventura
Violeta va viure una dura la gala amb la notícia de què se n'anava | TELECINCO

 

Violeta Magriñán ha ficat punt final a la seua aventura en 'Supervivientes'. El programa d'este dijous començava amb tots els concursants en la Palapa menys ella que, més tard, entrava amb llàgrimes en els ulls per a comunicar als seus companys que havia de tornar a Espanya.

 

Han estat pocs els detalls que s'han donat respecte a la causa de la seua eixida, no obstant això, tot apunta al fet que es tracten de motius personals que ha de resoldre la mateixa Violeta en Madrid. Com a mínim, així ho va manifestar ella quan explicava el perquè del seu comiat.

 

Violeta podria tornar a Hondures

Tot i l'inesperat succés que va tindre lloc durant la gala d'este dijous, Violeta no va tancar del tot la porta al concurs i va explicar que, si pot acabar d'arreglar els problemes que té en Espanya, tornarà al programa. Per ara, cal esperar i saber quines són els motius reals de la seua marxa i averiguar si, finalment, podrà tornar a ser concursant del programa més aventurer de Telecinco.

 

El seu adéu no va ser gens emotiu, especialment, per la reacció dels seus companys. Només Fabio i Albert es van alçar per a pegar-li un abraç, els altres, es van limitar a dir-li adéu amb la vista. I és que Violeta no ha tingut una convivència fàcil amb companys com Dakota, amb la qual ha protagonitzat durs enfrontaments des de pràcticament l'inici del concurs. Per la seua banda, Mahi l'ha acusat en més d'una ocasió de no col·laborar en les faenes que s'han de fer de forma rutinària en l'illa.

 

Fabio va ser dels pocs que es va abraçar amb Violeta en el seu comiat | TELECINCO

 

Les diferents amenaces de Violeta

D'altra banda, cal destacar que Violeta ha amenaçat en unes quantes ocasions amb abandonar el programa, especialment, després de rebre comentaris que no li han agradat per part dels presentadors. Una de les voltes que més afectada s'ha pogut vore a Violeta va ser quan Jorge Javier Vázquez li va preguntar si estava enamorada de Julen. Va ser en eixe moment quan va esclafir a plorar i va dir que se n'anava del programa.

 

Finalment, Jorge Javier la va poder convéncer per a que continuara amb la seua aventura. Ara, no hi ha cap convenciment i Violeta ha de dir adéu a Hondures de veritat. Queda en l'aire saber si se la tornarà a vore per aquelles paradisíaques platges.

 

Violeta ha fet molta amistat amb Fabio | TELECINCO

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!