Una acadèmia d'idiomes de València es fa viral en Twitter pel seu enginyós cartell

La publicació compta amb més de 75.000 'm'agrada'
No ha parat de cr√©ixer des de que un usuari va decidir compartir la foto | Pixabay

En els √ļltims dies, una acad√®mia d'idiomes de Val√®ncia s'ha fet viral en Twitter pel seu enginy√≥s esl√≤gan, que ha deixat sense paraules a tots aquells que han passat per davant i entenen l'angl√©s.

Segons informa 'Las Provincias', l'acad√®mia en q√ľesti√≥ es troba en el n√ļmero 47 de l'avinguda Blasco Ib√°√Īez de Val√®ncia. All√≠ es pot llegir en un gran r√≤tul: 'Cum inside. Come inside. Learn the difference'. 

Els que entenen l'idioma ja s'hauran adonat de per què és polèmic, i per als que no saben anglés, la clau està en la paraula 'cum', que en valencià significa 'córrer-se'.

D'esta forma, la traducci√≥ literal del cartell √©s ¬ęCorre't dins. Vine dins. Apr√©n la difer√®ncia¬Ľ. I √©s que el cartell complix el que promet: cridar l'atenci√≥. Tant √©s d'esta manera que no ha parat de cr√©ixer des de que un usuari va decidir compartir la foto del cartell en Twitter, a on el post ja t√© m√©s de 75.000 'm'agrada'.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Valenciana famosa en Tiktok per criticar paelles de fora del territori valenci√†" "¬ęSa√ļl Desembre¬Ľ: Es confon amb el seu nom i fa el rid√≠cul en la tele"