T'agrada Harry Potter? No et pots perdre este espai màgic, que et transportarà a Hogwarts

L'espai és la primera botiga oficial de Harry Potter, amb 3 pisos, 15 àrees tematitzades, el seu propi bar de cervesa de mantega, mercaderia exclusiva i pròximament experiències en realitat virtual

Triar vareta màgica, comprar túnica per al nou curs en Hogwarts, admirar la "snitch" daurada o prendre una cervesa de mantega: els 'fans' de Harry Potter quasi poden oblidar que estan a Nova York en visitar la nova "seu" de l'univers màgic.


El somni fet realitat per als fanàtics de Harry Potter, que ja podran sentir-se com en una de les seues pel·lícules durant una visita a Nova York. Un nou lloc per a explorar i gaudir la famosa saga, la botiga més gran del món de Harry Potter, que ja ha rebut a desenes de curiosos d'este univers màgic de J.K. Rowling.


La botiga de Harry Potter tenia previst obrir l'estiu passat, però la seua inauguració va ser ajornada a causa de la pandèmia del covid-19. Compta amb tres pisos i cinc ambients temàtics perquè pugues prendre't fotografies i semble que estàs en el vertader món màgic de Harry Potter.


Centenars de bruixes i mags es van reunir per a beure cervesa de mantega i van posar per a fotos en les sabates gegants d'Hagrid, durant l'esperada obertura de l'establiment que compta amb tres pisos a Manhattan i acull la major col·lecció d'articles de Harry Potter en el món.


També es van fotografiar en la famosa cabina de telèfon roja que transport a les bruixes i mags al Ministeri de Màgia. Es van provar jerseis del joc Quidditch i van degustar la coneguda beguda de Hogwarts, la favorita dels mags en el bar Butterbeer: cervesa de mantega.


"A la botiga trobaran dotze accessoris autèntics dels films: les varetes originals de Harry, Hermione, Ron i  Dumbledore, la 'snitch' daurada és ací, l'ou d'or...", explica Durrant, qui afig que si es "col·leccionen" tots i es "escanegen" els codis QR que inclouen, pot haver-hi sorpreses.

Què podem trobar en esta gegantesca botiga?

En l'establiment, els fans de Harry Potter podran trobar tota classe de productes màgics, des de varetes dels propis protagonistes fins a l'uniforme dels alumnes, per a convertir-se en un autèntic estudiant del Col·legi Hogwarts.


També, es poden adquirir productes per al dia a dia com a motxilles, tasses, termos, pins, calces, aculls, shorts, bufandes, guants, roba i maquillatge de les quatre  cases: GryffindorSlytherinHufflepuff i  Ravenclaw.


Una de les coses més «màgiques» d'esta botiga són els llibres de les assignatures de Hogwarts, que també es poden comprar i afegir a la colecció; per exemple, història de la màgia, preparació de pocions i defensa contra les arts fosques. A més, no falten els exemplars de 'Los cuentos de Beedle el Bard'.


En este lloc l'usuari pot triar la seua vareta, just com Harry el va fer abans del seu primer any en Hogwarts en Ollivander. Fins i tot, esta botiga compta amb la vareta de snitch daurada, mai abans vista en un altre lloc.


A la botiga de llepolies Honeydukes, trobaràs granotes de xocolate o dragees Bertie Bott de tots els sabors. També té la seua pròpia àrea de personalització per a afegir el teu nom en la bata de la teua casa de Hogwarts, o gravar la teua vareta.


En l'entrada de la botiga rep als visitants un model enorme de Fawkes, l'ocell fènix d'Albus Dumbledore.

La recerca de les 'claus encantades'Més enllà dels productes a la venda, l'espai ofereix una experiència adaptada a l'era digital, ja que convida a recórrer un mapa a la recerca de "claus encantades" que es deuen introdueixen en l'aplicació del "Harry Potter Fanclub" per a desbloquejar dades, vídeos i detalls que fan les delícies dels seus devots.

Durant les 15 àrees temàtiques de 'Harry Potter Nova York', els fans trobaran diversos articles que van ser utilitzats en les pel·lícules; però una de les principals atraccions que no deixaran indiferent a ningú, és la taula de varetes que fa referència a la clàssica botiga d'Ollivander.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Commoció per la mort de Gabriel Chachi, 'streamer'" "El canvi climàtic i la sostenibilitat, una tendència clau de conversa en Twitter"