WhatsApp deixarà pausar una nota de veu mentre la graves

La nova funció d'àudio facilitarà gravar les notes de veu en qualsevol moment
Whatsapp incorpora novetats en les pròximes actualitzacions | EP

WhatsApp està treballant en una nova funció que facilitarà l'enregistrament de notes de veu, concretament serà l'opció de poder pausar-les.

Amb esta nova opció ja no estaràs obligat a gravar-la i enviar-la d'una vegada, o rebutjar-la perquè has d'atendre un altre assumpte i no pots acabar l'enregistrament.


D'esta manera podràs gravar un àudio per parts, la nova funció s'integrarà a la nova gravadora de nota de veu de WhatsApp, que s'està provant en la versió beta.


A més de mostrar les opcions per a escoltar-la abans d'enviar-la, eliminar-la i finalment enviar-la, se suma una nova icona perquè continues gravant el teu àudio. Així que mentre estàs gravant l'àudio, pots pausar-lo i reprendre la nota de veu en qualsevol moment prement la icona del micròfon per a continuar gravant.

Altres funcions

 

WABetaInfo, el lloc web conegut per llançar exclusives sobre la famosa app de missatgeria instantània, informava fa unes setmanes que WhatsApp està treballant en la possibilitat que els receptors dels àudios puguen transcriure'ls a text.


Si esta nova funció tira avant, els usuaris podran llegir les notes de veu sense escoltar-les. Això vol dir que serà la pròpia aplicació la que convertisca les paraules de l'àudio en text automàticament i ràpidament.


No obstant això, esta funcionalitat implica que molts es qüestionen la privacitat de WhatsApp. La transcripció d'un àudio a text suposa utilitzar un sistema de reconeixement de veu i, encara que Facebook dispose d'una intel·ligència artificial, sembla que en esta ocasió no la utilitzaran.


De moment, no se sap encara si estes idees en la qual s'està treballant eixiran a la llum, però si acaben sent una realitat esta opció podria permetre llegir els àudios en llocs públics sense portar cascos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Quasi la meitat dels ciberatacs a empreses es produeixen a través dels telèfons mòbils" "'El juego del calamar' converteix en malson la vida d'un home"