Compromís dirà a Mazón ‘tot el que ha fet malament’ en el Debat de Política General: ‘Les comparacions són odioses’

VALÈNCIA, 16 (EUROPA PRESS)

El síndic de Compromís a Les Corts, Joan Baldoví, centrarà la seua intervenció en el Debat de Política General, que arrancarà este dimecres, a assenyalar al president de la Generalitat, Carlos Mazón, “tot el que ha fet malament” en el seu primer any de govern, que va iniciar junt amb Vox i ostenta des de fa uns mesos en solitari i en minoria el PPCV.

A dos dies del debat, que se celebrarà el dimecres i divendres en Les Corts, Baldoví ha avançat que descriurà com ha sigut el primer any de govern de Mazón i ho compararà amb l’anterior executiu del Botànic que compartien PSPV i Compromís. “Les comparacions van a ser odioses”, ha avançat en declaracions als mitjans.

“Diré tot el que s’ha fet malament; és a dir, fer el nostre treball d’oposició i, evidentment, començar a dibuixar una alternativa diferent”, ha exposat.

Baldoví ha assegurat així que l'”alternativa” de Compromís “no és la del Partit Popular”, sinó que “passa justament pel que no ha fet el PP: enfortir els servicis públics, protegir el territori, enfortir els mecanismes de lluita contra la corrupció i treballar contra el canvi climàtic”.

ÚLTIMES NOTÍCIES