L’alcalde de Teulada Moraira reestructura l’equip de govern per a donar impuls i ‘més força’ al seu projecte

ALACANT, 17 (EUROPA PRESS)

L’alcalde de Teulada-Moraira, Raúl Llobell, ha dut a terme una reestructuració de l’equip de govern amb l’objectiu de donar un impuls i “més força” al projecte de mandat.

Així, Raúl Llobell, a més d’Alcaldia, estarà al capdavant de les delegacions de Seguretat Ciutadana, Cicle Hídric, Comunicació i Premsa i Contractació; Rosana Caselles ho estarà en Festes, Igualtat, Educació i Participació Ciutadana; Verónica Martínez, en Hisenda, Turisme, Cultura i Tercera Edat; i Antonio Reig serà el responsable d’Obres i Urbanisme, Infraestructures, Llicències Ambientals i d’Activitat i Recursos Humans, segons arreplega el consistori en un comunicat.

Per la seua banda, Mari Cantó Llopis serà la responsable de Servicis Generals, Edificis Públics i Mercats i TEUMO; Pilar Vidal, de Medi ambient i Platges, Foment, Comerç i PIMES i Matrimonis Civils; Susanne Katzgrau, de Sanitat, Fons Europeus, Patrimoni i Cadastre, Agenda 2030, Relacions Internacionals i Benestar Animal; Josep Ivars, d’Esports, Joventut, Infància i Adolescència; i José A. Bisquert, d’Organització i Noves Tecnologies, Transparència, Benestar Social, OMIC i SIT, Agricultura, Ramaderia i Pesca.

“El nostre projecte és en comú, independentment de les regidories que estiguen delegades en cada regidor. Seguim treballant de la mà, però amb una reestructuració que permetrà donar-li més força encara a la nostra gestió”, ha expressat l’alcalde.

ÚLTIMES NOTÍCIES