Israel bombardeja un ‘edifici militar’ al Líban en el qual es trobaven ‘terroristes d’Hezbol.là’

MADRID, 18 (EUROPA PRESS)

L’Exèrcit d’Israel ha confirmat este dimecres un bombardeig contra “diversos terroristes d’Hezbol.là” que es trobaven en un “edifici militar” a la regió de Majdal Shams, situada al sud del Líban, en el marc dels més d’onze mesos de combats al fil dels atacs executats el 7 d’octubre pel Moviment de Resistència Islàmica (Hamàs) i altres faccions palestines.

Així, ha indicat que “avions de combat van atacar l’edifici en el qual operaven els terroristes”, sense pronunciar-se sobre possibles víctimes, abans d’agregar que l’Exèrcit també ha bombardejat durant les últimes hores “estructures militars” en cinc zones del sud del Líban.

“Les Forces de Defensa d’Israel (FDI) han atacat a més amb artilleria diverses zones al sud del Líban”, ha reblat en un comunicat en el seu compte en la xarxa social X, sense que Hezbol.là s’haja pronunciat ara com ara sobre estos atacs.

El comunicat ha sigut publicat un dia després que almenys nou persones moriren i unes 2.800 resultaren ferides per l’explosió de milers de ‘buscas’ presumptament usats per membres de la formació, succés atribuït a Israel, que ara com ara no s’ha pronunciat sobre la seua possible implicació.

El repunt dels enfrontaments entre Israel i Hezbol.là –un grup recolzat per Iran que compta amb un important pes militar i polític a Líban– han fet témer amb la possibilitat d’una expansió del conflicte al Pròxim Orient. En este context, l’Exèrcit d’Israel va presentar la setmana passada a l’Exèrcit d’Estats Units els seus “plans operatius” respecte al Líban.

ÚLTIMES NOTÍCIES