Paco Prado s’incorpora a la Junta Directiva de Propeller Valencia

VALÈNCIA, 20 (EUROPA PRESS)

El director general de Grup Diari i president de Aportem-Puerto Solidari València, Paco Prado, s’ha incorporat a la Junta Directiva de l’Associació de Directius i Empresaris Logístics, Propeller Valencia.

La incorporació de Prado, a proposta del president de Propeller, Alfredo Soler, ha sigut abordada en la reunió de la Junta Directiva de l’Associació, que li ha donat el seu vistiplau per unanimitat.

Paco Prado va ser president de Propeller Valencia entre setembre del 2010 i setembre del 2018 i, junt amb la seua Junta Directiva, va ser un dels responsables de l’impuls i posicionament actual de l’Associació en els àmbits econòmic, social i mediàtic de la ciutat recorda l’entitat en un comunicat.

En un altre ordre de coses, en el transcurs de la reunió de la Junta Directiva, també es van tractar altres assumptes, com els futurs esdeveniments en els quals s’està treballant, o la celebració del tradicional Sopar de Benèfica de Nadal, a benefici de Aportem-Puerto Solidari Valencia, que se celebrarà el dia 29 de novembre del 2024 a l’Hotel SH València Palace. Així mateix, es va adonar de la pròxima invitació a la Junta Directiva, per part de Propeller Barcelona, als actes de celebració de la seua 30º aniversari, prevists per als dies 14 i 15 de novembre.

Finalment, els membres de la Junta Directiva van revisar els assumptes a tractar en la pròxima reunió de ‘The best place for Logistics’, la comissió tècnica presidida per Propeller Valencia i que reunix a la Generalitat amb ajuntaments, empreses, universitats i altres agents de la societat civil per a dissenyar i impulsar un pla global d’infraestructures i logística per a l’àrea metropolitana de València.

ÚLTIMES NOTÍCIES