L’Ajuntament ordena per a este dissabte el tancament de parcs i jardins i obri el CAUS per les pluges

VALÈNCIA, 20 (EUROPA PRESS)

L’Ajuntament de València ha ordenat per a este dissabte el tancament dels parcs i jardins de la ciutat no barrats, davant de la declaració per part de la Generalitat de l’alerta taronja per possibilitat de fortes pluges a la ciutat, segons les previsions que ha emès en este sentit l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). A més, obrirà el Centre d’Atenció d’Emergències Socials (CAUS).

L’alerta taronja per pluges estarà actiu durant tota la jornada del dissabte al litoral nord de Valencia, per la qual cosa les mesures del consistori entraran en vigor a les 00.00 hores del dissabte i es mantindran mentre dure l’episodi atmosfèric, segons ha indicat en un comunicat.

L’Ajuntament també preveu mantenir obert el Centre d’Atenció d’Emergències Socials (CAUS), que obrirà en el seu horari habitual, a les 20.00 hores, i romandrà obert fins a les 08.00 hores de l’endemà, i fins que es decrete el final de l’alerta.

El centre està situat al carrer de Santa Cruz de Tenerife, per a donar acolliment a les persones en situació de falta d’habitatge que ho precisen. En situacions ordinàries, el CAUS oferix cobertura bàsica a persones sense llar derivades des del Servici d’Atenció a les Urgències Socials (SAUS) i des del Centre d’Atenció Social a Persones sense Sostre (CAST). L’obertura del centre en horari especial permetrà que les persones que acudisquen puguen pernoctar per a refugiar-se de les pluges i rebre ajuda bàsica d’higiene personal.

De manera paral·lela, la Fundació Esportiva Municipal (FDM) ha informat que manté suspeses totes les activitats a l’aire lliure previstes en les instal·lacions municipals mentre dure l’alerta meteorològica.

ÚLTIMES NOTÍCIES