Trobadorets presenta ‘Creixem’, el seu nou espectacle i disc per a tota la família

CASTELLÓ, 24 (EUROPA PRESS)

El grup de música familiar Trobadorets presenta espectacle i el seu nou llibre-disc, ‘Creixem’, a la sala La Bohèmia de Castelló de la Plana diumenge que ve, 29 a les 12.00 h del migdia. “Noves cançons, nova posada en escena, nou vestuari i moltes ganes de xalar amb tota la família”, destaquen els responsables de la producció.

‘Creixem’ (Bureo Músiques, 2024) és el sèptim treball de Trobadorets i ha sigut possible gràcies a una campanya de micromecenatge que es va encetar el passat 16 d’abril. Ara, el llibre-disc és ja una realitat i presenta tretze noves cançons i de creació pròpia.

El disc ha sigut gravat a WZ Estudi de Borriol, amb les col·laboracions d’Auxili, Alba Díaz (La Negra) i Emma Palomar, entre d’altres. A més, el llibre-disc compta amb la creativitat d’un equip de dones il·lustradores i fotògrafa coordinades per la dissenyadora gràfica Àngela Moya, totes elles castellonenques.

Les cançons de ‘Creixem’ fan referència al creixement, no només del públic que els han acompanyat durant el seu viatge, també fa referència al creixement creatiu, que es reflectix en el disseny, en el format i en el creixement musical de la banda, expliquen.

Les lletres del disc versen sobre la diversitat, la sostenibilitat, el territori des d’un punt de vista de cura cap a la natura i un terme que a Trobadorets els pareix molt important: difàcil.

És a dir, la capacitat que tenen els adults de fer difícils coses que son molt fàcils (són tots uns experts en això!). Per això, els xiquets, les xiquetes i Trobadorets ensenyaran als més majors a fer fàcils les coses que semblen difícils, però que en realitat, no ho són. Els ensenyaran “a perdre la vergonya i a xalar en família”.

L’espectacle compta amb una banda gran formada per diferents instruments, com ara guitarra elèctrica i clàssica, baix, saxo, trombó, bateria, percussions diverses, acordió i veus.

ÚLTIMES NOTÍCIES