Confiscats 220 quilos de polp immadur que portava una embarcació al port de Borriana

CASTELLÓ, 25 (EUROPA PRESS)-

La Guàrdia Civil s’ha confiscat de de 220 quilos de Polp Comun (Octopus Vulgaris) de talla antirreglamentaria -menor d’1 quilo- que es trobava en la coberta principal d’un buc en quatre cabassos, ocult baix una lona per a tractar de passar desapercebuts davant dels agents, segons ha informat l’institut armat en un comunicat.

S’ha confeccionat la corresponent acta/denuncia al patró del pesquer implicat per suposadament retenir a bord, transbordar, desembarcar o descarregar polp (Octopus vulgaris) el pes unitari del qual era inferior a 1 quilo, i s’ha elevat acta a la Secretària General de Pesca, per possibles infraccions a la Llei 3/2001, de 26 de març, de Pesca Marítima de l’Estat en concordança amb l’Ordre APA/973/2002, de 23 d’abril, per la qual s’establix un pes mínim per al polp capturat en aigües exteriors d’1 quilo en el litoral mediterrani peninsular.

El polp confiscat va ser traslladat a les residències de la tercera d’edat de les localitats d’Almassora i Castelló. L’actuació ha sigut realitzada per efectius del Servei Marítim de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló.

ÚLTIMES NOTÍCIES