Mazón critica la ‘superioritat moral’ d’Errejón i ironitza: ‘El patriarcat neoliberal sembla ser el culpable de tot’

Assegura que està “atònit”, però que “per a uns altres igual no era tan sorpresa”: “Això ens ho hauran d’anar explicant”

ALACANT, 25 (EUROPA PRESS)

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, s’ha mostrat crític amb “la superioritat moral” de representants polítics com l’exportaveu de Sumar al Congrés Íñigo Errejón, que ha dimitit després de les denúncies de diverses dones de comportaments masclistes, i ha ironitzat: “Com soc del PP, doncs no estic a l’altura moral d’ells i m’imagine que d’aquí a un poc ens tocarà demanar perdó a mi per ser del PP i, per tant, per ser part del patriarcat neoliberal que sembla ser el culpable de tot”.

El cap del Consell, que ha realitzat estes declaracions a preguntes dels mitjans a Alacant, ha reconegut que s’ha quedat “tan atònit com a molta gent per la sorpresa”. I ha plantejat: “Sembla que per a uns altres igual no era tan sorpresa. Sembla que alguns ho sabien des de feia temps. Això ens ho hauran d’anar explicant, no?”.

“Però, en fi, –ha continuat– ja sabem el que ens deia Errejón pel que fa al masclisme, ja sabem el que ens diuen els seus socis d’ací de Compromís, ja sabem el que ens diuen els seus socis del PSOE… Al ritme que ocorren estes coses i sabent que estem parlant de persones que són superiors moralment als altres, gent que ens van a seguir donant lliçons de bon tractament a les dones als altres, i, en fi, des d’una humilitat que entenc que nosaltres, com soc del PP, doncs no estic a l’altura moral d’ells i m’imagine que d’aquí a un poc ens tocarà demanar perdó a mi per ser del PP i, per tant, de ser part del patriarcat neoliberal que sembla ser el culpable de tot”.

“Així que em vaig a anar preparant perquè, d’aquí a un poc, per això d’Errejón, m’acaben demanant responsabilitats a mi”, ha conclòs.

ÚLTIMES NOTÍCIES