Silvia, la netejadora assassinada a tirs pel seu home en Granada

Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil en una imatge d’arxiu | València Diari

 

Silvia C., de 40 anys i de Granada, va ser assassinada per Jorge L., qui era la seua parella en eixe moment, el passat 20 d’octubre en la localitat granadina de La Zubia. Jorge va disparar cinc voltes a la seua dona i, posteriorment, es va suïcidar. En arribar a la casa, la policia va trobar els dos cadàvers estesos en terra. Silvia es va dedicar durant molts anys a netejar els pisos dels veïns del poble per a complir el seu somni: obrir un centre estètic.

 

Silvia estava passant per un bon moment empresarial

Ara vivia un dels moments més intensos de la seua vida, perquè iniciava l’aventura empresarial que, de fet, ja funcionava i atraïa cada volta més clients. El negoci estava al costat de la peluqueria del seu fill, Jorge, qui va trobar els cadàvers dels seus pares en casa i, en vore l’escena, va tocar a la Guàrdia Civil.

 

El jove ha explicat a ‘El Español’ que va anar al domicili del matrimoni després de moltes hores sense saber res d’ells. Silvia tenia cinc tirs, mentres que l’home només en tenia un al cap, un detall que va fer sospitar que l’home s’hauria suïcidat, ja que, a més a més, els casquets coincidixen amb els de l’arma trobada al lloc dels fets. 

 

La parella tenia una filla que es trobava en casa en el moment dels fets

Foto Pilar

La víctima de La Zubia. Silvia | Xarxes Socials

 

Quan el fill gran va arribar a la casa, la sorpresa va ser que sa germana menuda, i la segona filla del matrimoni, es trobava dins del domicili, dormint, aliena a tot el que havia passat només uns moments abans. Davant de la sospita que la menuda hauria pogut presenciar els fets, la Guàrdia Civil la va interrogar. No obstant això, després de diferents preguntes, van comprovar que la menor no havia vist res.

 

Segons el relat de la xiqueta, a mitjanit va eixir de la seua habitació després de sentir un soroll molt fort per vore què passava. En eixir, es va trobar a son pare que li va assegurar que no passava res, que tornara al llit. Els investigadors creuen que Jorge va matar a Silivia després de què la filla tornara a l’habitació, a pocs metres del lloc a on dormia la xiqueta. La investigació seguix oberta però, segons informa la Guàrdia Civil, no existien denúncies prèvies per maltractaments ni per agressió per part de la dona.

 

També pots llegir…

ÚLTIMES NOTÍCIES