«El dia que Felip va parar el colp d’estat, Letícia es va tornar a enamorar»

 

Federico Jiménez Losantos ha aprofitat l’espai rosa del seu programa per a parlar de la reina Letícia i la seua situació sentimental amb el rei Felip a on, segons ell, estan passant per un dels seus millors moments.

 

Letícia es va tornar a enamorar de Felip

Segons Federico J. Losantos, la Reina està ara «millor que mai» en tots els aspectes, igual que el rei. Moltes poden ser les causes però, segons el periodista, eixa excel·lent situació naix d’un dia concret. «El dia que va eixir Felip i va parar el colp d’estat, Letícia es va tornar a enamorar. Perquè ella ha d’admirar a un home per a voler-lo», va declarar Jiménez Losantos.

 

Durant la tertúlia, els diferents periodistes experts en la premsa del cor i en la casa reial van coincidir en què la reina va tindre una actitud impecable durant el dia de les Forces Armades, a més d’acertar amb el seu vestit. «El to d’ell i d’ella és que estan contents. Les xiquetes es crien molt bé i en els Princesa d’Astúries del divendres ho faran bé», han comentat els diferents col·laboradors amb Federico Jiménez Losantos.

 

En els premis Princesa d’Astúries, la princesa Elionor pronunciarà el seu primer gran discurs, sent son pare Felip VI l’encarregat d’obrir i clausurar la cerimònia en el Teatre Campoamor d’Oviedo, motiu pel que la reina i el rei estan molt il·lusionats de vore a la seua primogènita.

 

També pots llegir…

ÚLTIMES NOTÍCIES